Mikor csinálnak vérvizsgálatot, mikor irnak ki nekem terhes vitaminokat, mikor kuldenek vizsgalatokra? 8hetes vagyok es eddig csak UH volt, illetve az hogy majd védõnõhöz kell mennem semmi más
Mást mindenfele küldenek, mennek mindenféle vizsgálatokra, nálam eddig semmit sem néztek, pedig ejszaka majdnem semmit sem alszok, enni is alig tudok a rosszulletek miatt, ès a talpam rettentõen viszket.
Veletek mikor kezdtek el foglalkozni
Védőnőhöz magadtól is mehetsz ha élő terhesség van!
Viszed az uh leletet, mondod hogy Jó napot kívánok terhes vagyok és elmondja mi a teendő, megkapod a kiskönyved, stb.
Plusz háziorvos..
Gratulálok a pocaklakóhoz 🙂
Mit szeretnél 8 hetesen? Ugráljanak körbe? Vagy valami csodát hogy elmuljanak a terhes tünetek?
Vitamint nem az orvosnak kell írni. Bemész a gyógyszertárba, megveszed és beszeded.
Vizsgálatok az uh-n kívül csak bizonyos terhességi héten vannak. Pl genetikai ultrahang és vérvétel 12 hetesen. Előtte semmi. Ilyen nagy ultrahang van összesen 3. Labor ezen kívül 1 cukorteehelés. Ha nincs más betegséged mert pl pajzsmirigyesnek havonta van vérvétel. Aztán majd a végén lesz heti szinten áramlás vizsgálat.
Az elsore valaszoltam, kozbe ti is irtatok.
Nem akarok semmibol sem kimaradni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!