Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a babát?

Megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Szóval a párommal pár hónapja költöztünk össze de már évek óta ismerjük egymást..és nem rég derült ki hogy ikrekkel vagyok terhes a páromnak van rendes munkája és nekem is van bár kérdés meddig, nem tudom hogy a munkáltató enged e így dolgozni vagy repülök.emellett van még tartalékom.mindketten nagyon szerettünk volna gyereket és családot de nem tudom hogy ez e megfelelő pillanat, nem élném túl ha elkéne vetetnem de kétségbe vagyok esve hogy anyagilag beleférne két gyerek. De közben meg fiatalok sem vagyunk már.
2024. febr. 27. 11:02
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
10es nem albérletben élünk és nincs semmiféle hitelünk
2024. febr. 27. 13:11
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

#10-es vagyok

Akkor meg méginkább megtartanám.

Párod hogy érez ezzel kapcsolatban? Azt olvastam hogy amúgy is akartatok. De hogy van, így hogy tudja hamarabb következett be? Örül? Izgul? Kételyek gyötrik mint téged? Vagy kissé megrémült?

2024. febr. 27. 13:19
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Mitől ijedtél meg? Hogy ilyen gyorsan terhes lettél, vagy attól hogy ikrek? Szerintem mindenki kicsit bepánikol, amikor megtudja, hogy ikrei lesznek 🤷🏼‍♀️. Nem reprezentatív persze, de: Akiket ismerek ikres anyákat (2) megijedtek, hogy hogyan fognak megbirkózni egyszerre 2 baba érkezésével. Minden téren, anyagilag, fizikailag, mentálisan. Azóta meg el sem tudnák képzelni, hogy ne ikreik legyenek 🙂.
2024. febr. 27. 13:27
 14/41 A kérdező kommentje:
A párom az nagyon örül neki,repdes a boldogságtól,nem bánja hogy igy alakult,és én is nagyon boldog vagyok hisz már nagyon régóta szeretnék anya lenni de közben kicsit izgulok meg félek is.
2024. febr. 27. 13:39
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem ismerjük egymást, de szerintem: Nem lesz semmi baj.

Vannak az egy szobába 4-6 gyereket csináló kissebségik. Igaz, nem feltétlen iker gyerekek miatt vannak sokan, de kicsi köztük a korkülönbség. Ők is életben vannak és egészségesek többnyire. Pedig ott sok szülő épp hogy csak azon van hogy életben tartsa őket.

Te ennél igényesebb vagy! Már a gondolkodásmódod is az. Sokkal jobban fogod csinálni.

Csak lazíts picit, dőlj hátra élvezd ki az érzést. Nézd a párod, hát-ha ráhangolódsz a boldogságára.

2024. febr. 27. 13:46
 16/41 A kérdező kommentje:
15 teljesen igazad van,itt a környezetemben is vannak kisebbségi családok egyik sem dolgozik csak a családit kapják még is megélnek.
2024. febr. 27. 14:03
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Boldog babavárást kívánok!

10, 12, 15-ös voltam. :)

2024. febr. 27. 14:18
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd be a terhességet irásban a fönöknek majd táppénz 9-es kóddal (terhességi kód).
2024. febr. 27. 14:30
 19/41 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de ameddig tudok addig dolgozok,ha nem muszály nem akarok táppénzre menni.
2024. febr. 27. 14:32
 20/41 A kérdező kommentje:
gyed miatt szeretnék szülésig dolgozni
2024. febr. 27. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!