Mit tudok tenni, ha állandóan fáradt vagyok?
Figyelt kérdés
Áludnék, de nem tudk, csak fekszem becsukott szemekkel.
Most vagyok pont félidőben.Kicsit vérszegény lettem a terhesség elején jelentkező erős hányás miatt, vasat kell rá szednem. Meg magnéziumot napi 3*1 és gravidát eszem.Ezek okozhatjak?
2008. jan. 8. 12:33
1/2 anonim válasza:
Szia én 12hetes vagyok és nagyon szerettem aludni ha tehettem át aludtam az éjszakát a nappalal de amióta terhes vagyok nem birok aludni pedig itthon vagyok egész nap és megtehetném álmos vagyok de az alvás nem megy csak pihenj halgas közbe valami jó zenét relaxáj az is jó én magamon ugy veszem észre
2/2 anonim válasza:
Szia én 13hetes vagyok,és nem rég jelentkeztek nálam is e tünetek,de én napközben vagyok fáradt,akkor alszom és este nem bírom átaludni az éjszakát.Próbálom megfordítani kissebb nagyobb sikerrel.Egyébként én azt is észre vettem,hogy nemfáradok el fizikailag eléggé és ezért kattog az agyam.szerintem próbálj meg sokat sétálni ha teheted,kössd le magadat ,de ne feltétlne otthon,mert kell egy kis mozgás neked is.Nézd meg jobban fogsz pihenni is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!