8 hetes terhes vagyok. Normális, hogy állandóan fáradt és álmos vagyok, bármennyit alszom is?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 19:46
2/10 anonim válasza:
én napi 15órát is képes voltam aludni! cask aludj piheny mert igy a vége fele én se tudok egy jot aludni!38+5hetes mami
3/10 anonim válasza:
persze h normális,tudod,a hormonok:-)
4/10 anonim válasza:
Persze hogy normális volt hogy 15óra alvás után még lefeküdtem délután pihenni:):S
Most 19+3 hetes vagyok és szerencsére már nem vagyok olyan fáradékony!
6/10 anonim válasza:
Normális. Én is állandóan álmos voltam, de 2 gyerkőc mellett nem igazán tudtam aludni :)) De a 12. hét után elmúlt.
14 hetes km
7/10 anonim válasza:
szia.teljesen normális.nekem is ez volt a 12. hétig,aztán elmúlt,és kb a 20.héttől megint ez van,csak talán most sokkal rosszabb.:(((hozzá kell szokni sajnos.
24 hetes km
8/10 anonim válasza:
Kb. a 13. hétig folyton aludtam volna. Azt hittem a vasam a padlón van, már megkaptam mindenkitől, hogy lusta vagyok. :) 24 órából 18 órát aludtam, a többit pedig pihentem. Elmúlt. :)
9/10 anonim válasza:
5-10 hetes korom között ugyanez volt. De annyira durván, hogy egyszer (halál komoly, nem hülyéskedek) menés közben elaludtam, persze csak egy másodpercre, de ijesztő volt. Aztán elmúlt.
10/10 anonim válasza:
én is olyan voltam,mint a mormota.de elmúlt.most jó lenne néha megint akkorákat aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!