Dec 5-től vártam a mesit de semmi. A cicim viszket állandóan aludnék fáradt vagyok, bármennyit is alszom. Babuci lehet a késés oka vagy egyéb?
Figyelt kérdés
Nov 4-én jött meg utoljára. Novemberben voltam dokinál. Mindent rendebne talált a citologiám is okés, P2-es. Dec 5-től vártam a mesit de semmi. A cicim viszket állandóan aludnék fáradt vagyok, bármennyit is alszom. Nagyon vártam, hogy megjöjjönmert akkor ebben a hónapban nézte volna meg a dokim, hogy van e peteérésem, de sajna vagy talán szerencsére nem jött meg. Tesztet csináltam de negatív lett. Most akkor mi lehet?2007. dec. 17. 21:01
1/2 anonim válasza:
Lehetséges, hogy sokat izgulsz vagy idegeskedsz,,,Nekem 12- napot késett, majd megjott..Próbálj nem gondolni rá, tudom, hogy nehéz , ha akar jon az a baba...
2/2 anonim válasza:
szia,
Én tavaj voltam ugyanebben a helyzetben. Vártam, hogy megjöjjön, mert kezdtük volna újra a meddőségi kivizsgálást, de nem jött meg szerencsére. :))
Augusztusban született meg a kislányunk. A világ csodája.
Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet. Csinálj egy tesztet pár nap múlva is, hátha csak túl hamar csináltad és még nem volt elég magas a Hcg szinted.
Szorítok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!