Bromocriptintől késhet a menzesz? Hány nap késés után menjek dokihoz? Babát szeretnénk.
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,most készülünk az inszemre.A magas prolaktinomra szedem a bromot,ettől a hónaptól.Ma vagyok a 31.dik ciklusnapon,mitől késhet a menzim?A teszt negativ:(létszi segitsetek!Köszönöm szépen!2011. szept. 13. 15:44
1/2 Manka68 válasza:
Bromotól szerintem nem késhet, inkább attól, amitől magasabb lett a prolaktinszinted. Ez ritkán önálló probléma, sokszor van mellette más hormonális gond.
Nem vagy véletlenül IR-es, PCOS?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Az mi hogy Ir-es?A pco-t tudom mi,egyszer volt csak cisztám 1db,de a menzesszel távozott.A prolactinom is 3 év vizsgálás után derült ki.Hozzá nem értö dokinál voltam,de most elkerültem pécsre és rögtön kiderült hogy magas a prolactinom.
2011. szept. 13. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!