Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MÁs is ilyen fáradt? 29 hetes...

MÁs is ilyen fáradt? 29 hetes kismama vagyok, de már vagy 2 hete állandóan hulla fáradt, és álmos. A terhessségem elején is így volt, utána elmúlt, de megint előjött, és nagyon rossz. Kíváncsi lennék a többi kismama hogy érzi magát!

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is a 30. hét óta. Bár ehhez az is hozzátesz, hogy már éjszaka nem nagyon tudok aludni.

Pihenj sokat!

36 hetes

2009. febr. 10. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Én terhesség előtt is tudtam aludni rendesen de mióta terhes vagyok este lefekszek csak pisilni kelek fel és párom délután ébreszt mikor haza ér munkából

Mondjuk engem nem zavar hogy nagyon sokat alszok mert amint meglesz a baba ezt már nem tehetem meg

2009. febr. 10. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is jó alvókám van, régen is jókat aludtam. Az első trimeszteres fáradtság után volt a középső trim. amikor pörögtem zizegtem tele voltam energiával, és annak ellenére h elkezdett nőni a pocak és keveset aludtam iszonyat energikus voltam. Most talán a nagy pocak, vagy a front (hol hó-hol napsütés) vagy nem tudom mi, de 22-23órakor lefekszem, 10-11ig alszom teszek veszek és jön a délutáni szunya :) este pedig elölről :)
2009. febr. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!