Milyen bugyit hordtok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kicsit bugyi mániás vagyok, mindig van vagy 80darab. Csakhogy most mind szorít... A kismama bugyik gondolom durván túlárazottak, mint minden kismama cucc. Meg nem is vennék ilyen sokat erre a pár hónapra. De 2-3 darabbal meg nem megyek sokra, olyan gyakran nem is tudok mosni. Kiegyeznék egy 10 darabbal, de gondolom, az is több tízezer, ami nevetséges néhány bugyiért. Kismama gatyám van, az nem gond, de ez a bugyi...Nagyobb méret megoldás lehet, vagy az nem úgy nagyobb, ahogy kéne? Ha kismama bugyit tudtok nem horror áron, az is érdekel, mert nyilván valami megoldás muszáj lesz😂2024. febr. 26. 13:13
31/37 anonim válasza:
Nekem mindenből 3mal nagyobb kellett. Vagy 30 kgot híztam. 1 éves mostmár mindenből a régit hordom. Bugyikból is.
32/37 anonim válasza:
Milyen bugyi az amit a hasadra húzol?:)
33/37 anonim válasza:
Sima, klasszikus szabású bugyikat hordtam a terhesség előtt, alatt és után is. Első terhessègem alatt összesen 9kg-t hiztam, hasam sem volt nagy, ugyanazokat hordtam mint előtte. Most 27 hetes terhesen 7kg hízásnál tartok és a hasam is nagyobb, ezért vettem egy számmal nagyobbakat mert kènyelmesebb. Próbálj fel más fazont is, egyáltalán nem kell a hasadra se felhúzni (később se ha nagyobb lesz), de lógnia se kellene a lábad között.
34/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbálkozom akkor először nagyobb mérettel.
2024. febr. 26. 18:23
35/37 anonim válasza:
Kínaoiban lehet alacsony bugyikat kapni ott nézd meg hátha!
36/37 anonim válasza:
37/37 Cubina válasza:
Nem mindenki szereti azokat a bugyikat, amik éppen csak elfedik a szeméremdombot, vagy azt is csak félig.
Én is a magasabb derekú francia bugyikat szeretem, azok rendesen felvéve a szeméremdomb és a köldök között félúton, vagy kicsivel a köldök alatt „végződnek” és nagyon kényelmesek.
A Kikben lehet kapni ilyet, 2000 forint körül van 3 darabos csomag, több színben is kapható mindenféle méretben.
Kedvencem a fekete-fehér csíkos, az tiszta pamut, nagyon rugalmas és nagyon kényelmes, ajánlom neked is, 2 mérettel nagyobbat az eddig hordottnál. Nem lesz fenékben trottyos, mert nincs olyan hatalmas különbség a méretek között.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!