Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti terhesen tangát hordtok,...

Ti terhesen tangát hordtok, vagy rendes bugyit?

Figyelt kérdés
Nekem az elején volt vérezgetés, ezért a betét miatt átálltam rendes bugyira, de még mindig azt használom, mert nem tudom, hogy terhesen egészséges-e a tanga.
2015. febr. 4. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Tangát, nem zavart.
2015. febr. 4. 19:51
 2/8 anonim válasza:
53%
Szia, terhesség legelején én is tangát hordtam, de váltottam rendes bugyira. Nem azért, mert zavart, hanem nagyobb a fertőzés lehetősége.
2015. febr. 4. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen,pont ez érdekelt, hogy van-e valami veszélye.
2015. febr. 4. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
A tanga nem terhesen sem egészséges minden napi viseletre. Nekem attól függőtt, hogy milyen ruha volt rajtam. De 98℅ban sima bugyit hordtam nekem ez volt kémenyes.
2015. febr. 4. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
én sima vagy francia bugyit hordtam. betét miatt és valamiért kényelmesebb volt. azóta is 10ból 9bugyim sima vagy francia, fél tanga.. fél éves a fiam.
2015. febr. 4. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is tangát használtam eleinte, de gyorsan váltottam féltangára. Nem mama bugyi,de csinos nagyobbacska bugyijaim vannak azóta is.
2015. febr. 4. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én franciabugyit hordtam elötte is utána is.kényelmesebb és higénikusabb.
2015. febr. 4. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Tangát hordtam majdnem végig nekem a fenekem amúgy is nagyobb és valahogy egyik bugyi sem kényelmes azóta sem. Nem lett fertőzésem. A vége felé váltottam csak bugyira. A doki mondta, hogy nem annyira jó a tanga, de nem tudtam másban jól érezni magam.
2015. febr. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!