16 - 20 évesek milyen bugyit hordtok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 15:24
1/15 anonim válasza:
Franciát általában, de amúgy mindenfélét, alkalomfüggő.
17L
2/15 anonim válasza:
Tangát! <3 de ha megvan akkor sima bugyit,ami nem annyira nagyibugyi..utálom ha átut a gatyámon a vonala
3/15 anonim válasza:
franciát a legtöbbször, ha olyan a nadrág/ szoknya, hogy átüt a vonala, akkor tangát.
6/15 anonim válasza:
Simát szoktam hordani, van egy-két francia is, de a simák vannak többségben. Ha vékony anyagú nadrágot, cicanadrágot veszek fel, akkor varrás nélkülit szoktam felvenni alá, de azt egyébként is hosszabb felsővel hordom, tehát semmiképpen nem látszódik át a vonala. Tangát egyáltalán nem szoktam, nincs egy darab sem.
16/l
7/15 anonim válasza:
Franciát vagy simát, kivétel nélkül feketét :)
9/15 anonim válasza:
Franciát vagy simát, de inkább franciát
10/15 anonim válasza:
francia, vagy tanga. :)
nagyritkán, inkább otthon, a hétvégén, amikor még véletlenül sem látja meg senki, akkor simát. valahogy nem szeretem, szerintem nem szép.
de ízlések és pofonok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!