Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen bugyit hordtok?

Milyen bugyit hordtok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kicsit bugyi mániás vagyok, mindig van vagy 80darab. Csakhogy most mind szorít... A kismama bugyik gondolom durván túlárazottak, mint minden kismama cucc. Meg nem is vennék ilyen sokat erre a pár hónapra. De 2-3 darabbal meg nem megyek sokra, olyan gyakran nem is tudok mosni. Kiegyeznék egy 10 darabbal, de gondolom, az is több tízezer, ami nevetséges néhány bugyiért. Kismama gatyám van, az nem gond, de ez a bugyi...Nagyobb méret megoldás lehet, vagy az nem úgy nagyobb, ahogy kéne? Ha kismama bugyit tudtok nem horror áron, az is érdekel, mert nyilván valami megoldás muszáj lesz😂

#fehérnemű #alsónemű #kismama bugyi #kényelmes bugyi
febr. 26. 13:13
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Hát, akkor az mim?🤣🤣🤣 Hajtásvonal? Olyan testrész nincs.
febr. 26. 14:04
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csak te akarod a nyakadig húzni azt a bugyit.

39 hetes vagyok, simán hordom a terhesség elöttieket. 1db-ot nem vettem pluszba.

Pocak alatt van a bikinivonal.

Hogy vulgáris legyek, ameddig a szőr nől. még így 39hetesen se nőtt ott semmi. Afölé minek húznád?

febr. 26. 14:04
 23/37 A kérdező kommentje:
#22! Ez speciál most egy francia fazon. Most kipróbáltam, hogy lehúzom teljesen "szőrig"😂 Nem simult rám, hanem lógott a lábam között, mint egy rövid gatya, hátul meg majdnem a vágás is kint volt. Így biztosan nem kell hordani🤣
febr. 26. 14:08
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, neked a hasadon van a bugyi ? Vagy csak en nem ertem ? Esetleg egy fetises troll vagy ?
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
#22 Nem akartam én kimondani, de pontosan. :D Nem lehet kérdező, hogy valami magasított derekú bugyit hordasz, és azért beszélünk el egymás mellett?
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg H&M-ben 10 db MAMA márkájú csinos, kifejezetten kismama bugyi 12 ezer forint, és hordhatod szülés után is, olyan az alakja. Ha ennyire odavagy a bugyikért...
febr. 26. 14:12
 27/37 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok troll! Hát, most mondom, hogy kipróbáltam, hogy lehúzom oda, ahol a szőr kezdődne. Nem jó. Pont addig van felhúzva, ameddig kell. Az pedig félúton a szőr kezdete és a köldök között van😂 Mint írtam, ez francia bugyi. A simákat utálom, mamásak, a tangáról meg nőgyógyász javaslatára leszoktam.
febr. 26. 14:13
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Olyan bugyit vegyél ami bikinivonalig ér. A bikinivonal a has és a punci között van amikor leülsz hajlik a tested.
febr. 26. 14:13
 29/37 anonim ***** válasza:
64%
Nem kellett másik bugyi,mint amit előtte hordtam.Sima pamutbugyikat hordok.Nem jól hordod a bugyit,vagy eleve túl kis méretet veszel,ha szorít.
febr. 26. 14:29
 30/37 anonim ***** válasza:
36%
Semmilyen ruhából nem kellett más méretűt vennem
febr. 26. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!