Mikor múlt el a mellfájdalmatok?
Nekem a fáradtságon kívül nem volt terhes tünetem. Minimálisan fájt a mellem, meg egy időszakban viszketett. Most viszont már semmi. Nem nőtt duplájára, mint másoknak, se semmi. Nem tudok nem arra gondolni, hogy elhalt babám. Semmi jele terhességnek😢
12 hetes lennék.
Bár nem a 18 vagyok, de válaszolok neked.
18! Honnan veszed hogy minden percben ezen agyalok?🤣
Ha nem agyalnal ezen minden percben akkor naponta sem raknad ki a kérdéseket.
#22!
1. Kettő kérdést írtam ezzel kapcsolatban. Mivel 12 hetes terhes vagyok, könnyen kiszámítható, hogy nem jutott minden napra😉
2. Abban a percben, amikor kiírom a kérdést, valóban ezen agyalok, de a nap másik 1439 percében nem vagy mellettem, hogy tudd, hogy min. Most például azon, hogy fánkot kéne enni. Megnyugszol, ha beszámolok a másik 1438-ról is?😁
Nyugodtan jelentheted ezt is, attól még ebből is látszik, hogy fáj az igazság. 😆 "A".
Akik nem értik, hogy miért írom ezt, azoknak mondom, hogy mertem leírni, hogy a kérdező nem normális és semminek sem tud örülni. Pedig inkább a sok kattogás és tünetkeresés közben igazán meg is élhetné a pillanatot
#28! Mindenkinek az nem jó, ami van. Amúgy mostanában nekem is szokott enyhén, ha éhes vagyok. Csak az a baj, hogy mindig éhes vagyok🤣
Kitartást neked! Nem sokára el fog múlni. Én most attól tartok, hogy annyit hiányoltam, hogy büntetésből a 9 hónapnyi minden nyűgöt egyszerre fogom megkapni😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!