Mikor múlt el a mellfájdalmatok?
Nekem a fáradtságon kívül nem volt terhes tünetem. Minimálisan fájt a mellem, meg egy időszakban viszketett. Most viszont már semmi. Nem nőtt duplájára, mint másoknak, se semmi. Nem tudok nem arra gondolni, hogy elhalt babám. Semmi jele terhességnek😢
12 hetes lennék.
Teljesen normális, hogy elmúlnak a tünetek, miért stresszeled magad? Az első terhessegemnel kb 3 hétig hánytam, volt a mellfeszules, aztán 11 hetesen mintha elvágták volna. A mellem is csak szoptatás alatt nőtt meg. Itt ül mellettem 2,5 éves.
Sokan parazunk ilyenkor, de azért nem kéne túlzásba esni, mi lesz később?
Foglald el magad. Az első terhessegemnel 6 hétig itthon voltam covidosan, aztán dolgoztam, időm sem és energiám sem volt ilyen negatív dolgokra.
#10! Milyen minden pillanatban? Neked külön figyelni kell ahhoz a tested, hogy érezd, fáj valamid vagy nem fáj semmid?🤣 Nem tudom, akkor én fura lehetek, mert minden külön figyelem nélkül is tudom, hogy semmi bajom.
#11! Miért jön mindenki ezzel a mi lesz későbbel? Semmi nem lesz, mert többet nem leszek 1.trimeszteres. Sőt, már most se vagyok, csak még nem sikerült lezárni azzal, hogy tudjam, túléltük-e. De ha egyszer sikerül, ígérem visszajövök és megnyugtatok mindenkit, hogy nem lett semmi a további trimeszterekben😁
Hibbant vagy.
Nemhogy élveznéd a terhességet, te stresszeled magad.
Közben pedig annyira unatkozol, hogy kérdéseket raksz fel ide feleslegesen.
1000 terhes nőből 1000 fajta terhessége van.
Van akinek van tünet van akinek nincs
#13 hát ne haragudj, de nem agyaltam minden percben azon, hogy miért nincs hányingerem és miért nem nőtt a mellem, arra végképp nem gondoltam, hogy gond lehet. A covid miatt eleve 11 hetes voltam, mikor eljutottam terhesség megállapításra. Addigra konkrétan semmi bajom nem volt, mégsem műveltem ezt le, ami te.
Ráadásul kaptál egy csomó választ, de inkább flegmázol.
#15! Elfogadom a NORMÁLIS válaszokat. A tiéd nem az.
Kérdeztem én fogok-e parázni a következő hónapokban? Vagy kértem engedélyt gyereknevelésre? Na, ugye. Akkor a "csökött agyaddal" próbálj meg arra a nagyon egyszerű kérdésre válaszolni, hogy a terhesség alatt mikor múlt el a mellfájdalmad. Ha egyáltalán voltál mar terhes. Gondolom, nem, szóval húzzál el szépen és keress magadnak olyan kérdést, ahol érdemi tapasztalattal tudsz szolgálni. Vagy trollkodj máshol, rólam meg szállj le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!