Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor múlt el a mellfájdalmatok?

Mikor múlt el a mellfájdalmatok?

Figyelt kérdés

Nekem a fáradtságon kívül nem volt terhes tünetem. Minimálisan fájt a mellem, meg egy időszakban viszketett. Most viszont már semmi. Nem nőtt duplájára, mint másoknak, se semmi. Nem tudok nem arra gondolni, hogy elhalt babám. Semmi jele terhességnek😢

12 hetes lennék.

febr. 7. 10:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy elmúlnak a tünetek, miért stresszeled magad? Az első terhessegemnel kb 3 hétig hánytam, volt a mellfeszules, aztán 11 hetesen mintha elvágták volna. A mellem is csak szoptatás alatt nőtt meg. Itt ül mellettem 2,5 éves.

Sokan parazunk ilyenkor, de azért nem kéne túlzásba esni, mi lesz később?

Foglald el magad. Az első terhessegemnel 6 hétig itthon voltam covidosan, aztán dolgoztam, időm sem és energiám sem volt ilyen negatív dolgokra.

febr. 7. 11:19
 12/29 anonim ***** válasza:
43%
Most olvasom a 9-es kommented. Ilyen mentális állapotban gyereket sem vállaltam volna. A paramamiság meg nem tervezve van. Ha most ezt csinálod később is ezt fogod. Csak jót kívánok, de ha most elmész orvoshoz és minden rendben , semmi sem garantálja, hogy így is marad, sajnos bármikor történhet baj. És ha ilyen szinten aggodsz, bele fogsz őrülni.
febr. 7. 11:23
 13/29 A kérdező kommentje:

#10! Milyen minden pillanatban? Neked külön figyelni kell ahhoz a tested, hogy érezd, fáj valamid vagy nem fáj semmid?🤣 Nem tudom, akkor én fura lehetek, mert minden külön figyelem nélkül is tudom, hogy semmi bajom.

#11! Miért jön mindenki ezzel a mi lesz későbbel? Semmi nem lesz, mert többet nem leszek 1.trimeszteres. Sőt, már most se vagyok, csak még nem sikerült lezárni azzal, hogy tudjam, túléltük-e. De ha egyszer sikerül, ígérem visszajövök és megnyugtatok mindenkit, hogy nem lett semmi a további trimeszterekben😁

febr. 7. 11:25
 14/29 A kérdező kommentje:
#12! Ok. Neked is csak azt tudom mondani, majd meglátjuk. Szerintem én jobban ismerem magam, mint mások.
febr. 7. 11:27
 15/29 anonim ***** válasza:
72%
Miért írsz ki kérdést (az egyik válasz alapján többet is), ha nem fogadod el a válaszokat? Hogyan fogsz ilyen hozzáállással gyereket nevelni? Nyugodtan kreálj magadnak hülyeségeket, ha ennyire szeretsz parázni, de akkor tartsd magadban. Egyébként ezzel ártasz a legtöbbet a babádnak így az elején, de a csökkött agyaddal úgy sem fogod fel.
febr. 7. 11:29
 16/29 anonim ***** válasza:
78%

Hibbant vagy.

Nemhogy élveznéd a terhességet, te stresszeled magad.

Közben pedig annyira unatkozol, hogy kérdéseket raksz fel ide feleslegesen.

1000 terhes nőből 1000 fajta terhessége van.

Van akinek van tünet van akinek nincs

febr. 7. 11:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem okadsz minden reggel vagy akár egész nap
febr. 7. 11:33
 18/29 anonim ***** válasza:
58%

#13 hát ne haragudj, de nem agyaltam minden percben azon, hogy miért nincs hányingerem és miért nem nőtt a mellem, arra végképp nem gondoltam, hogy gond lehet. A covid miatt eleve 11 hetes voltam, mikor eljutottam terhesség megállapításra. Addigra konkrétan semmi bajom nem volt, mégsem műveltem ezt le, ami te.

Ráadásul kaptál egy csomó választ, de inkább flegmázol.

febr. 7. 11:36
 19/29 A kérdező kommentje:

#15! Elfogadom a NORMÁLIS válaszokat. A tiéd nem az.

Kérdeztem én fogok-e parázni a következő hónapokban? Vagy kértem engedélyt gyereknevelésre? Na, ugye. Akkor a "csökött agyaddal" próbálj meg arra a nagyon egyszerű kérdésre válaszolni, hogy a terhesség alatt mikor múlt el a mellfájdalmad. Ha egyáltalán voltál mar terhes. Gondolom, nem, szóval húzzál el szépen és keress magadnak olyan kérdést, ahol érdemi tapasztalattal tudsz szolgálni. Vagy trollkodj máshol, rólam meg szállj le.

febr. 7. 11:37
 20/29 A kérdező kommentje:
#18! Honnan veszed hogy minden percben ezen agyalok?🤣
febr. 7. 11:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!