Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik harmincon tul meg mindig nem adtak fel a remenyt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőm 39 éves. Tíz éve próbálkoznak, inszemek nem sikerültek, jövő hónapban az első lombik. De még nem adták fel. Minden vágyam, h összejöjjön végre nekik is. Nagyon jó szülők lennének.

Ti?

2010. okt. 23. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, negyvenen túl esetleg, de harmincon túl ki adná fel? Egyik kedves ismerősömék 14 éve próbálkoztak, a héten született a kisfiuk. Aki nagyon szeretne babát míg van remény nem adja fel.
2010. okt. 23. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Én is harmincon túli vagyok,több elhalt terhességgel a hátam mögött!!

Soha nem adom fel!!!

Sokat nem kérek az égiektől,legalább csak 1 babát!!

2010. okt. 24. 09:36
 4/8 ketteske ***** válasza:
Én 30 elött nem is akartam gyereket. Körbejártam a világot, most már jöhet.
2010. okt. 24. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia:)

39 vagyok 2 vetélés után most várom az első babámat

15 hetes terhes vagyok.

Nem adtam fel és nem kell senkinek,aki szeretne kisbabát!

2010. okt. 24. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 35 éves koromig nem is akartam gyereket, pedig már 15 éve stabil kapcsolaban éltem. 35 évesen eldöntöttem, hogy itt az ideje minden szempontból. Hálistennek azonnal összejött, és 36 évesen szültem. Ma sem szülnék hamarabb. :)
2010. okt. 24. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 38 évesen szültem először, és makkegészséges kisfiúnak adtam életet. Most szeretnénk neki kistesót. Most vagyok 40.
2010. okt. 30. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én 31,5éves vagyok, és 8éve próbálkoztunk a babával, aki idén végre spontán megfogant. Volt 6inszemünk, 3lombikunk sikertelenűl. :( Tavaly feladtuk, és idén március végén április elején megfogant a mi drága kislányunk teljesen természetes úton! Sok sikert kívánok!

32+6hkm

2010. okt. 30. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!