Olyat kérdezek, aki régóta vár örökbefogadásra. Nem adtad még fel a reményt? Nem bizonytalanodtál el?
Szia!
Én csak az utolsó kommentedre szeretnék elmesélni neked egy történetet.
A szüleim 4 éves koromban elváltak, anyával éltem, aki "hozott nekem" új apukát, aki sajátjaként nevelt fel. 19 éves koromban úgy alakult, hogy ugyanott dolgoztam, ahol az "új apu". Mivel minden embernek úgy mutatott be, hogy a lányom, soha senkiben nem merült fel, hogy nem a vér szerinti lánya vagyok, holott a vezetéknevünk sem egyezik. A legédesebb mégis a büfés csaj volt, aki a bemutatást követően megállapította, hogy mennyire hasonlítunk egymásra :)
Szóval ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy aki nem tudja, hogy nincs közöttünk vér szerinti rokonság, de azt hiszi, az úgyis keresni fog valamit, ami hasonlóságot mutat.
Szia! Van valami fejlemény babával kapcsolatban?
Most olvasom, bár ez már egy régebbi kérdés.
Mi is 5 év sikertelen próbálkozás után adtuk be a kérelmünket. Ennek 4 éve, és még mindig várunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!