Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyat kérdezek, aki régóta...

Olyat kérdezek, aki régóta vár örökbefogadásra. Nem adtad még fel a reményt? Nem bizonytalanodtál el?

Figyelt kérdés
mi két éve várunk. előtte 5 évig próbálkoztunk babával,mire kiderült,hogy nem is lehet. lassan lejár a határozatunk,meg kellene hosszabbítani,de egyszerűen nem hiszem el,hogy z országos listán nincsen olyan kislány,akinek mi megfelelő szülei lehetnénk. még csak nem is kisbabát kértünk,hanem nagyobbacskát,mindig azt mondják,őket már senki sem akarja.talán a sors keze,hogy nem érkezett meg hozzánk. a házasságunk lassan romokban,nem tudunk továbbfejlődni,megrekedtünk. időnként elgondolkodom,hogy elhagyom,és újrakezdem valakivel,akitől lehet gyermekem. a férjem felajánlotta,hogy legyen más a biológiai apa,de én nem bírom megtenni. a kétségbeesés határán vagyok, érzem,ketyeg az óra,lassan kicsúszok az időből,ha sajátot akarnék. de ha mindent felrúgok,és mégsem találok megfelelő új párt,akkor elveszítek mindent,örökbefogadást,szülést,szerelmes férjet...nem tudom,mit tegyek? higgyek még az örökbefogadás esélyében?
2011. márc. 27. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsi vagyok, mi újság babatéren.

Mi is orokbefogadtunk és soha egy percig nem bántam meg. 3 hónapos múlt a lurkó és valami imádnivaló. Nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy nem az én pocakomban novekedett, és nem nekem kellett megszenvednem a szulést. Készen kaptam egy gyonyoru babát, akit az egész család imád. Szóval szerintem hajrá orokbefogadás!! :)

2011. máj. 21. 11:21
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 11:21

Szia! Megkérdezhetem, hogy mennyit vártatok a kicsire? Nyílt vagy titkos örökbefogadás volt?

Én írtam, hogy már 4 éve várunk, és még semmi....

Egyébként gratulálok a babához!!!

2011. máj. 21. 14:03
 13/13 A kérdező kommentje:
sajnos még mindig semmi :-( hihetetlen,hogy az országos listán sincs olyan négy év alatti gyerkőc,akinek pont mi lehetnénk a családja. pedig a megyénkben is csak 4-5 pár van előttünk a listán.
2011. aug. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!