Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, ilyen is van? Mindenes...

Lányok, ilyen is van? Mindenesetre reményt keltő.

Figyelt kérdés

Én nem kérdést teszek fel most, inkább csak leírom mi történt a környezetemben, hátha nektek is erőd ad. Egyik ismerősömnek azt mondta a doki, hogy nem lehet gyereke. Endometriózisa van, több ciszta formájában, petevezeték elzáródása, rendszertelen ciklusa. Két orvos is azt mondta neki, hogy többszörös gyógykezelés (műtét és gyógyszer kúra), aztán talán lombikkal lehet. Talán. Akkor hazament, bőgött egy sort és azt mondta, hogy az egészet el akarja felejteni, neki nem is kell gyerek, annyira elfáradt már. A következő hónapban vissza kellett mennie a dokihoz, hogy megerősítsék a tesztjét és felvegyék terhességi adminisztrációba.:)

2 hónap múlva fog szülni. Vannak csodák..

2009. júl. 28. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Én csak annyit tudok mondani erre, hogy üzenem ismerősödnek Gratulálok!!!:-) És én is egyetértek, hogy csodák már pedig vannak!:-) Köszi,hogy leírtad ezt nekünk!
2009. júl. 28. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Szia. Nekem is azt mondták nem lehet babám. Aztán a legelső próbálkozásnál teherbe estem. Most van egy 4 hónapos kislányom. :D
2009. júl. 28. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim abban a bizonyos ciklusban, hogy nincs peteérésem. Semmiféle jelét nem látja, hogy volt, vagy lenni akarna. Elküldött vérvételre, a 21. napira el is mentem, a férjem andrológiai vizsgálatra, majd vártam hogy megjöjjön és el tudjak menni a 3. napira. De nem jött. Abból a nem létező pé-ből most 9 hetes terhes vagyok. Ilyen is van , soha nem feladni!!!!
2009. júl. 28. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!