Meddig leszek ennyire ingerült?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok, elég sok könyvet olvastam, azonban nem találtam választ arra, hogy az ingerültség, idegesség, az egész terhesség alatt elkísér?Szegény páromra úgy rá szoktam förmedni, hogy utána csodálkozom magamon, hogy ez valóban belőlem jött ki?Ettől a gyerek nem lesz idegbeteg?nem ragasztom át rá?2008. jan. 8. 08:06
1/5 anonim válasza:
szia! :)
nekem az első 3 hónap volt kritikus :). monden rejtett gondolatomat kimondtam, amit egyéb esetben jóneveltségből, jóérzésből nem mondd ki az ember lánya :). voltak is nagy jelenetek, de most a 16 hétre teljesen eltűnt a dolog, megnyugodtam vagy mi :). én a kollegáimat is kiborítottam és azzal fenyegettek, hogy kiültetnek a folyosóra, ha nem hagyom abba! :) az élő fába is belekötök roham elmúlik, ne aggódj :). gratulálok a babához, jó babavárást :)
pusza
babóóó :)
2/5 anonim válasza:
Nekem is az első 3 hónap volt nagyon gáz.Ráadásul még a cigarettát is letettem igy a környezetem számára nam én voltam a legcsodálatosabb lény a földön:)))Ne aggódj egyik napról a másikra el fog múlni.Sajnos a fránya hormonok nincsenek ránk tekintettel a terhesség alatt.Azért meg ne parázz,hogy a gyereked esetleg ahogy te mondod idegbeteg kesz.Igaz,hogy fontos a nyugalom,de ettől az átmentei hangulatingadozástól nem lesz baja a picikédnek.Nyugis babavárást kívánok neked és minden kismamának,aki hasonló gondokkal küzd!
3/5 anonim válasza:
Szia, tenyleg a hormonok csinaljak, sokat tenni ellene nem tudtok :( En teljesen a parom agyara mentem az elso 2-3 honapban, mindenen bogtem es allandoan ot piszkaltam valamivel. Most a 40. hetben a dolog megint elojott :) de azert mert mar teljesen megzakkanok, hogy mikor indul be a szules :)
4/5 anonim válasza:
Szia.Szerintem mindenki máshogy viselkedik a terhesség alatt.Én is gyakran belekötök a Párombal,igaz nem szándékosan.És azt is rosszul viselem,amikor Ő rámszól valamiért.16 hetes vagyok,de még mindíg fel tudom magam húzni olyan dolgokon,ami nekem nem tetszik.Gratulálok!
5/5 anonim válasza:
szia én 16 hetes vagyok és nálam is voltak ezek a dühöngések, nemtetszett semmi nem volt jó semmi mindenbe belekötöttem,páromat is megbántottam sokszor nem ismertem magamra sokszor sirtam de mostmár nem jellemzö.szerintem minden kismamánál van ilyen, barátnöm is volt ebben a helyzetben .én azt mondom megfogsz te is nyugodni és a babának nem lesz baja hidd el. gratula a babucihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!