Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi a valószínűsége? Tudom...

Mennyi a valószínűsége? Tudom 50-50, de valakinek konkrét tapasztalata?

Figyelt kérdés

Pont a ciklus középén járt a barátnőm, kicsit gyorsabb voltam mint kellett volna és benne mentem el.

Pcos és ir-es.

Nem lenne tragédia, ha terhes de annyira nem szeretnénk. Ő 32 én 33 éves.

jan. 13. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem védekeztek ha nem akartok gyereket? Ezt sosem értettem.

Amúgy meg ezt nem lehet megmondani. Ha késik, teszteljen

jan. 13. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Ez a "nem húztam ki időben és lehet, hogy terhes" a halálom...

Akkor is simán lehetne terhes 🤷🏻‍♀️

Tekintettel arra, hogy pcos mellett nehéz a teherbeesés, de nem nulla az esélye így továbbra is 50-50 a valószínűsége.

Legközelebb védekezzetek és nem kell itt matekozni miatta 🤷🏻‍♀️

jan. 13. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Ha kihúzod időben is lehet terhes, ha van élő spermium az előváladékban. Ha nem akartok gyereket védekezzetek!

Pcos és IR van nekem is, meg 3 gyerekem, mindenféle hormonkezelés nélkül sikerültek 🤷🏼‍♀️. Igaz diétázok emiatt, de simán sikerült teherbe esnem velük 4-6hónap után (ami teljesen normális idő).

jan. 13. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pcos vagyok, mindkétszer első hónapban terhes lettem. Szóval erre azért ne alapozzatok.
jan. 14. 07:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb venni esemény utánit? Ha már 33 évesen nem tudod hogyan is kell védekezni.
jan. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!