Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha azt mondja a doki nagy...

Ha azt mondja a doki nagy valószínűséggel kislány mennyire lehet elhinni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok. Ha kukis lenne azt biztosra látná már ilyenkor nem? Vagy csak egy kis dudort látott, és abból még lehet kuki?
2008. dec. 13. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ebben a korban már jól látni a baba nemét.Szerintem jót mondott.De azért semmi sem 100% még ki nem bujik a picike.Nekem megmondták a 13.dik héten hogy kislány és bejött.Végig kislányt mondtak.Üdv neked!Boldog babavárást!

6,5hós kicsilány anyukája

2008. dec. 13. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, egyetértek az előző válaszolóval, nekem is a 16. héten mondták, hogy fiú lesz és az lett! Most kíváncsian várom, mit mondanak a másodikra ;)

Kellemes babavárást, könnyű szülést!

2008. dec. 13. 09:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és a jókívánságokat! :) Jó egészséget, és Kellemes Ünnepeket!
2008. dec. 13. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:

VAn olyan ismerösöm akinek végig lányt mondtak és kisfia lett.Állitólag a kisfiú tuti,a kislánynál lehet nem látják rendessen.Bár azért döntő többségben jól mondják.Reméljük nekünk is,mert kislányt mondtak eddig minden alkalommal

35.hetes kismama

2008. dec. 13. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok a 16. és 19. héten is kislányt mondtak.Másokkal beszéltem erről mindenki azt mondta hogy már az is marad.De 90% tehát 100% csak ha kibújik én is azt mondom.Úgyhogy én már vettem néhány kisruhát és mind semleges.Mondjuk rózsszínt amúgy is utálom azt nem vennék.Sok boldogságot neked!
2008. dec. 16. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!