6. hetes terhes vagyok. Tegnap görcsöltem és véreztem. Sürgősségin megnéztek. Szabályos petezsák, szikhólyag, embrió sejthető, szivhang jelenleg nem látható. Utrogestant kaptam. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Valószínűség, hogy megmarad a baba?
Bár milyen nehéz is ez ilyenkor 50-50%
Nem lehet előre megjósolni.
At utro pedig felerősítheti a terhes tüneteket. Én baromi szarul voltam tőle.
A terhessegek 25 % - a, tehat minden 4. vetelessel vegzodik az elso 12 hetben.
Ezzel nem tud a magandoki sem semmit csinalni, nem a precizsegen mulik. A progrszteron magyarorszagon adott placebo, artani nem
art. Remeljuk megmarad a baba, a termeszet eldo ti. En is barnaztam, szerencsere nem lett gond, haematoma volt.
Nem biztos, hogy a gyógyszer, lehet sima terhességi rosszullét. Sajnos tényleg nem mérvadó mással, hogy volt.
Én egy hetet feküdtem bent a 8. héten progipótlás szintén ment, minden rendben volt utána. Volt akinek nem.
Én bármilyen hülyén is hangzik, azzal vígasztaltam magam, hogy ha progihiány akkor a gyógyszer megoldja, ha nem akkor meg oka van, hogy nem marad meg.
Kitartást és kívánok minden jót!
Nekem is 6 hetesen ezek voltak, plusz már szívpulzáció is.
Sajnos nem maradt meg a baba. :(
De ezután hamarosan teherbe estem, és már 2,5 éves a kisfiam :)
Utrotol én is eszméletlen mód szédültem, szinte alig láttam.
Minden ok lett veled kérdező?
13 hétig feküdtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!