6+5 naposan 7,8mm átmérőjű szabályos petezsák, benne szikhólyag. Ez nem túl kicsi ennyi idősen?
Hát igen, picike, nekem 5+4 hetesen volt 8mm a petezsák, szikhólyaggal. De még bármi lehet. Mikorra hívott vissza?
Nekem már ilyenkor,6+6 naposan a petezsák 30 mm fölött volt(nem is tudom minek mérték), embrió 4mm, szívhang is volt már.
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Nekem ilyen parameterekkel nem maradt meg a terhessegem, de mivel nincs ket egyforma eset, igy ez meg nem jelenti azt, hogy nalad is ez lesz.
Nekem 6 hetesen 4 naposan volt 7 mm-es petezsak, benne szikholyag, embrio meg nem. Az orvos eloszor azt mondta, hogy nincs nagy gond, ez kb 5 hetes terhesseg. De miutan mondtam neki, hogy akkor nekem mar kozel 3 hete pozitiv volt a tesztem, azaz nem foganhatott 3 hete, mint egy 5 hetes terhesseg eseteben, akkor mar o sem volt annyira “pozitiv”. Varni kellet tovabb.
Nem halt el egybol a terhesseg, egy hettel kesobb mar embrio is volt, de meg mindig joval kisebb es a szivmukodes gyengebb volt, mint egeszseges esetben. Par nappal kesobb verezni kezdtem gyengen es az ujabb uh-n mar nem volt szivmukodes.
Mondon, ez nem jelenti azt, hogy nalad ugyanez a helyzet, sot, egy vizsgalatbol nem is szabad kiindulni. Mindenkepp kell ismetelni az uh-t es azon mar latszodni fog, hogy fejlodik/e a terhesseg es ha igen, akkor elegseges mertekben-e.
Nem kellett muteni, elment magatol. Mensi szerint kb 8 hetesen kezdodott a pecseteloverzes, akkor derult ki ugye, hogy biztosan veteles lesz es kb egy heten belul megtortent.
Nekem is ez mar a masodik volt, az elso 12 hetesen volt, 10-11 hetesen elhalt embrioval, akkor mutottek. Masodjara mar inkabb a termeszetes vetelest akartam megprobalni es rendben ment minden. Azota mar volt meg ket masik sikertelen terhessegem sajnos, de nem kellett ujabb mutet.
Drukkolok neked hogy megis jol alakuljon a dolog!
Voltál dokinál? Bocsi, h ennyit kérdezek, csak hasonló helyzetben vagyok. Nekem úgy néz ki, elhalt a baba :(
Remélem, nálad minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!