6+5 naposan 7,8mm átmérőjű szabályos petezsák, benne szikhólyag. Ez nem túl kicsi ennyi idősen?
Én is nagyon sajnálom :( nekem 6 hetesen volt szivhang, 8 hetesen nem látták. Meg kisebb is volt mindig a baba. Én nem vérzek, de félek a műtéttől...
Van már gyereked, kérdező, vagy ő lett volna az első?
Nekem is van egy lányom, problémamentes terhességből, előtte pedig volt egy missed abom. Akkor üres petezsák volt, meg vérezni kezdtem, de megműtöttek.
Hát, nem tudom, mit mondjak...
3-as, 5-os valaszolo vagyok.
Sajnalom, hogy igy alakult, ezek szerint jo volt a megerzesed.
Szerintem ha mar most elkezdtel barnazni, akkor nem valoszinu, hogy 3 hetig meg elhuznad.
Kitartas es drukkolok neked, hogy legkozelebb siman menjen!
(Egyebkent ha anyagilag belefer, akkor erdemes egy-ket vizsgalatra elmenned szerintem, hatha esetleg kiderul, hogy mi a gond. Sok esetben egyszeruen felfedezheto es kezelheto a baj, persze az is benne van a pakliban, hogy csak a szerencsetlen veletlen okozta a ket vetelest.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!