Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+5 naposan 7,8mm átmérőjű...

6+5 naposan 7,8mm átmérőjű szabályos petezsák, benne szikhólyag. Ez nem túl kicsi ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Biztosan nem késői peteérés, egyetlen alkalomból jött össze, ciklus 11. napján. Nyilván foganhatott 1-2 nappal később, de tuti nem ciklus végén. A doki nem mondott semmit...Remélhetem, hogy minden ok, vagy nem fejlődik jó ütemben?
2017. nov. 12. 10:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod , hogy elhalt? Orvos mit mondott neked?
2017. nov. 13. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Sajnálom! :/
2017. nov. 13. 20:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sajnálom :( nekem 6 hetesen volt szivhang, 8 hetesen nem látták. Meg kisebb is volt mindig a baba. Én nem vérzek, de félek a műtéttől...

Van már gyereked, kérdező, vagy ő lett volna az első?

2017. nov. 13. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
És neked mit mondtak? Műtenek vagy várnak?
2017. nov. 13. 20:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Van egy gyermekem, de mar volt 1 vetelesem. Ma voltam ugye dokinal es 3 het mulva hivott vissza. Barnazni most kezdtem este...azt mondta, ha verzes lesz, menjek. De nyilvan tok felesleges lesz, hisz akkor az ugy sem tud megvizsgalni. Nekem csak szikholyagot latott amugy.
2017. nov. 13. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy lányom, problémamentes terhességből, előtte pedig volt egy missed abom. Akkor üres petezsák volt, meg vérezni kezdtem, de megműtöttek.

Hát, nem tudom, mit mondjak...

2017. nov. 13. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:

3-as, 5-os valaszolo vagyok.

Sajnalom, hogy igy alakult, ezek szerint jo volt a megerzesed.

Szerintem ha mar most elkezdtel barnazni, akkor nem valoszinu, hogy 3 hetig meg elhuznad.

Kitartas es drukkolok neked, hogy legkozelebb siman menjen!

(Egyebkent ha anyagilag belefer, akkor erdemes egy-ket vizsgalatra elmenned szerintem, hatha esetleg kiderul, hogy mi a gond. Sok esetben egyszeruen felfedezheto es kezelheto a baj, persze az is benne van a pakliban, hogy csak a szerencsetlen veletlen okozta a ket vetelest.)

2017. nov. 14. 06:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszi, sajnos mar ejjel megindult a verzes.
2017. nov. 14. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!