Szerintetek sem kell aggódnom a következők miatt? Nyugtassatok meg.
Szombaton voltam UH-n, ahol a papíromra a következőket írták:
10x13mm-es szabályos petezsák, amelyben szikhólyag sejthető
Embryonális elem, szívműködés még nem kimutatható.
A doktornő szerint 5 hetesnek felel meg a terhesség, naptár szerint 6 hét 6 nap. Pénteken kell vissza mennem ultrahangra. Nyugtassatok meg, hogy minden rendben. Már 5 éve vártunk erre a kis csodára!
Szívhang 6 hetes kortól szokott lenni, valakinek picit később, ha később fogant.
Szóval ha nem középidőben volt peteérésed akkor jó lehet.
Hát igen, nekem is olyan 35-38 naposak a ciklusaim, sőt, az utóbbi időben volt olyan, hogy egy hónap teljesen ki is maradt. Akkor valószínű, hogy nekem is olyan 20 nap körül foganhatott meg. :)
Már is nyugodtabb vagyok, hála Nektek!
4-es, ez akkor normalis, ha valoban kesobb volt a fogantatas. En pl. ugy veteltem el, hogy naptar szerint 6+5 voltam, de doki szerint 5 hetesnek felelt meg a terhesseg es nem volt szivhang, nalam kozepidoben fogant csak nem fejlodott sajnos tovabb. Szoval ezt egy vizsgalat nem mondja meg, a kovetkezon derul ki hogy fejlodott-e.
DE: termeszetesen nagy a valoszinusege a kesobb fogantatasnak is, nem akartam ijesztgetni a kerdezot, de szeretek mindenre kiterjedo objektiv valaszt adni.
Én 9 hetesen voltam UH-n, 6 hetesen még el sem mentem. Nyugodj meg, biztosan lesz szívhang.
Sajnos utána még lehet idegeskedni, nekem az UH-on össze-vissza mérik a gyereket. 34 hetes vagyok, szóval tudnék mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!