Mennyire ment az agyadra az anyaság?
Előre félek, hogy olyan anyuka leszek, mint az ismerőseim nagy része, akik szerintem szörnyen idegesítőek. Gondolok itt azokra, akik minden nap posztolják a babát, pár hónapos gyerek képéhez odaírják, hogy "boldog névnapot kicsi szerelmem", nem igazán értem mi értelme online felköszönteni egy babát. A másik, amit észrevettem és nem értek mikor többesszámba beszélnek a gyerekről "4 hetesek vagyunk", "jön a fogacskánk", "fáj a pocink". Sok nőnél látom, hogy szülés után elmegy az eszük, és már nem önmaguk, ők onnantól csak anyák, semmi más. A szomszédunk még a haját is levágatta, és azzal indokolta, hogy egy anyukának nem illik a hosszabb haj, mert sok időt elvesz a babától, míg pl.megszárítja.
Erről beszélgettünk sógornőmmel, és szerinte ezt csak most gondolom így, ha megszületik a babánk az én agyam is el fog valamennyire menni, mert ez így normális, hogy beszűkül a világ, és a gyerek körül forog minden gondolat. Ez valóban így van?
Tegnap például feltett egy videót a babáról, és odaírta, hogy "ma is sikerült a palacsintasütés, és ....cska is boldog."
Oké, de kit érdekel? 💁
30-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!