Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik terhességi hétig...

Hanyadik terhességi hétig éreztétek magatokat csinosnak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
En végig. De ehhez kell egy olyan férj is aki szintén így gondolja és érezteti is, hogy vonzó vagy.
2023. dec. 28. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
37.hétben vagyok. Most voltam kismama fotózáson, soha nem éreztem még magam ennyire önbizalmasan, ennyire szépnek mint terhesség alatt.
2023. dec. 28. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha olyan szépnek nem láttam magam, mint a várandósságaim alatt - végig. 🥰
2023. dec. 28. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azon szerencsések közé tartozom, akik nem vizesedtek a végén sem, így én végig szép kismamának éreztem magam, tetszettem magamnak. Az utolsó 3 hétben mondjuk már a pocakom súlya rondított ezen kicsit, de alapvetően semmi bajom nem volt magammal. Na szülés után jött a feketeleves... :) Mindenféle tekintetben. Az önbizalmam a béka feneke alá süllyedt kb. fél év alatt és sajnos én nem vagyok olyan szerencsés, hogy ezen bármilyen tudatosság segített volna. Több, mint egy év kellett, hogy visszarendeződjenek a dolgaim és ismét legyen valami formám csípő, has, fenék tájon, ne csak egy "tömb" legyek, a melleim pedig megereszkedtek és "összeestek". Ettől függetlenül bármikor újra csinálnám, olyannyira, hogy most a második babánkkal vagyok várandós (egyelőre még nem látszik, így a kérdésben nem tudok nyilatkozni).
2023. dec. 29. 08:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, az egy év teljesen normális, hisz 9 hónapig készül a tested a babára, ennyi időt kell is adni a regenerációra. ☺️ Én 4 éve foglalkozom tudatos testépítéssel, ezalatt elég szépen előjöttek olyan korlátok, amikről nem is tudtam, például az egyik combomnál az egyik izomcsoportom teljesen stimulálhatatlan, így plm sosem lesz arányos a másikhoz képest, és ez sajnos látszik is. Na nem akartam ennyire elkanyarodni, csak a lényeg, hogy türelemmel kell lenni a testünk felé, ami csodálatos átalakulásokra képes.

És nagyon örülök, hogy a válaszadók jelentős része pozitívan éli/élte meg a pocakos időszakot.

2023. dec. 29. 09:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14# Teljesen türelmes voltam ilyen tekintetben magammal, szóval nincs ezzel baj, csak van az a típus, akin már szülés után 2 hónappal sem látszik semmi, meg vagyok én, aki tényleg egy tömb voltam. :D (Tudom, van sokkal rosszabb is.)

A szülés utáni önbizalomhiányom egyébként 90% lelki eredetű volt és csak maradék 10 adódott a testképem jelentős változásából, de azért hozzátett. Akkor is és most is azt mondom, hogy minden anya büszke lehet a testére az átalakulással együtt, mert amit végig csinálunk, az egy csoda.

2023. dec. 29. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!