Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik hétig tudtatok edzeni?

Hanyadik hétig tudtatok edzeni?

Figyelt kérdés

Olyanokhoz intézem ezt a kérdést, akiknek végig problémamentes terhességük volt és nem terhesen kezdtek el hosszú idő után mozogni, hanem előtte is foglalkoztak edzéssel.

Hanyadik héttől kezdődően kellett váltanotok az edzési rutinon és mire váltottatok?

Én most kis súlyokkal edzem, lábra, fenékre, hátizomra, karokra (has csak oldalhas de azt csak kéthetente csinálom), plusz low impact kardiót végzek pulzuskontrollal. 18. hétben járok, eddig nagyon feltölt és jó erőnlétet ad, de tartok tőle, hogy nem tudom majd ezt sokáig csinálni és tanácstalan vagyok, hogy milyen mozgásformára váltsak. Az aktív séta jelenleg nem elégíti ki az igényeimet.

2023. aug. 8. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
4 hónaposan hagytam abba a rúdfitneszt, utána már csak otthon végezhető tornagyakorlatokat csináltam gumiszalagokkal. A formámat meg tudtam tartani vele. Igazából bírtam volna többet is, csak nem akartam kockáztatni. A terhesség vége felé már elég kevés mozdulat volt, ami ne lett volna kellemetlen, de már nem tudnám felidézni, hogy melyek voltak azok. Akkor már csak a fitlabdámon bohóckodtam, meg sétáltam kilométereken át 😂
2023. aug. 8. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

Én a 30.hétig edzettem, akkor elkezdett nagyon rövidülni a méhnyak és mondta az orvos hogy inkább most már hagyjam abba, nehogy korábban érkezzen emiatt a baba.

Nekem is végig ment a low impact kardio+ugyan úgy edzettem lábra, hátra, fenékre, csak én súlyok nélkül.

Amikor bekeményedett a pocak, vagy éreztem hogy nem esik jól, akkor nem csináltam, de ilyen alkalom kevés volt szerencsére.

A végén viszont már csak a séta marad+1-1 lazább túra.

2023. aug. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!