Aki magának szokott szorteleniteni (intim területen) ti terhesség alatt hanyadik hetig tudtátok még megcsinalni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 12:23
1/17 anonim válasza:
Első babámnál is végig megcsináltam. Most 30hetes vagyok, szintén magamnak csinálom. Tükörrel 😂😄
2/17 anonim válasza:
Én végig magamnak csináltam. Kitapogattam, hogy merre-hogyan 😅😅😅. Aztán császár után pár nappal, amikor a doki ellenőrizte a sebet és végre újra láttam az alfelemet, akkor láttam, hogy van egy szép hosszú göndör szőrszálam 🤣🤣🤣. Olyan jót kuncogtam magamban, hogy ezek szerint borzasztóan sikerültek a csináld magad borotválások.
3/17 anonim válasza:
Mindkétszer kórházba indulás előtt szőrtelenítettem utoljára
4/17 anonim válasza:
Hatalmas hasam volt de kitekeredve az utolsó napon is megcsináltam
5/17 anonim válasza:
Mielőtt befekudtem a kórházba, majd a szülés előtti napon is.
Én borotváltam, általában úgy, hogy a kád szélére raktam az egyik lábam
6/17 anonim válasza:
Végig. Még a szülés reggelén is én csináltam meg.
7/17 anonim válasza:
Végig, borotva, tükör, 15 év gyakorlat :D Nem volt nagy hasam. 5 nappal szülés előtt borotváltam le utoljára, kb. 1-2 hetente megcsináltam.
8/17 anonim válasza:
Utolsó nap is magamnak borotváltam. Ugyan nem láttam, de kitapogattam, merre kell még.
9/17 anonim válasza:
Én is végig, a másodikkal vajúdás közben is. 😊
10/17 anonim válasza:
Vigyázzatok, Avokado01 néven írogat egy pisi fétises kismamára. Rám is rámírt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!