Mennyi az esélye hogy baj lesz?
Figyelt kérdés
A 27.hétben járok, és nyaralni megyünk.
Ha teljese zárt a méhszáj, akkor mennyi az esélye annak, hogy mégis valami baj lesz ha bele mennék a strandon a medencébe?
2021. júl. 8. 16:26
1/7 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz, nyugodtan mehetsz a vízbe. Van aki 8 hónapos terhesként is a tengerbe jár
3/7 anonim válasza:
Zárt mehszájjal nem lesz baj. Csak tul hideg vagy túl meleg vízbe ne menj.
4/7 anonim válasza:
Én nem kockáztatnék meg egy jó kis fertőzést terhesen. Ilyenkor sokkal fogékonyabb rá a szervezet. Nekem a nőgyógyászom azt mondta, ha mindenképp fürdeni szeretnék, inkább természetes vízbe, mint mesterségesbe.
5/7 anonim válasza:
Gynopatch tapasz, beragasztod vele a bejáratot és mehet a medencésbuli.
6/7 anonim válasza:
25 hetes körül voltam, mikor elutaztunk, a nőgyógyász véleményét kértem ki. Ő azt mondta, ne menjek termál/forró vízbe és ha kijöttem, vegyek száraz bugyit, akkor a gombás/egyéb fertőzésekre is kisebb az esély.
De a te terhességedet nem ismerjük, én random gyakoris válaszokra nem adnék.
7/7 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy nyugodtan, ha tiszta a vize.
Nyilvan termálvízbe nem lehet menni.
Plusz cserélném én is a bugyit.
Esetleg lehet venni ilyen uszodai tapaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!