Ikerterhesség Dédnagymama-ikrek Nagymama-ikrek+édesanyám Édesanyámnál nincs iker Mennyi az esélye? Külsőre-belsőre nagyszülők vagyok teljesen, nagymama-dédmama Köszi szépen a válaszokat előre is.
Kicsot értelmetlen a kérdés, jobban is megfogalmazhattad volna.
De ha a csaladban van ikerterhesség, sokkal nagyobb az esélye, hogy jeked is az lesz. Az mindegy, hogy te kire hasonlítasz, annak aztán semmi köze hozzá. Csak annak, hogy genetikailag a te családodban nagyobb az esély az ikerterhességre.
Elméletileg van esélye, aztán majd kiderül :)
Nálunk a páromnak van ikertestvére, illetve apukámnak, és a párom nagyapjának is, meg még jó pár ikrek mindkét részről, csak ők távolabbiak.
Nagyon le akartam egyszerűsíteni a kérdést, ne haragudjatok, szóval dédnagymamám szült ikerfiúkat, plusz két lányt. Az egyik lány a nagymamám, a nagymamám is szült lányt és ikerfiúkat, a lány az anyukám, anyunak nem született ikergyermeke, csak én :).
Az ikrek jó kérdés, hogy egy vagy kétpetéjűek, akkoriban ugye nem tudták megállapítani, de egyneműek, viszont én fotón láttam kis különbséget, de aztán lehet ez normális, nem tökéletes tojásnak láttam őket, picit más volt az arcuk (de nagyon-nagyon hasonlítottak). Szóval ezt nem tudom megmondani, de nagymamámra-dédnagymamára külsőre-belsőre nagyon hasonlítok, egészségügyileg is, vércsopot (úgy, hogy olyan senkinek nincs a családban, nagyon ritka).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!