Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 62 kg -val kezdtem a terhesség...

62 kg -val kezdtem a terhességet,most 67 vagyok,19 hetesen. Nem igazán értem, szinte alig ettem. Sokat fogok még hizni? Második terhesség

Figyelt kérdés

Első terhességem alatt 26 kg hiztam,4570 gramm,és 56 cm baba lett.

Most második terhességem alatt eddig alig ettem,főként a gyümölcs,turmix és persze délben valami főtt kaja van,ami mellé nem sok kenyeret eszek,reggelire valamit legyűrök magamba ,és vacsira is. Nincs étvágyam.

Rengetek folyadékot iszok,a kilók csak a hasamon látszanak,Igen nagy a hasam.

Nem értem, hogy szedtem fel ennyi kilót? Vagy ez mind a hasamra ment? Ez fog még fokozódni ha elmegy a meleg?

Első gyerekemmel zabáltam, mindent is 😁

2021. júl. 8. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Vizesedés. Nyár van, meleg. Szülés után le fog menni.
2021. júl. 8. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Alkati kérdés. És valószínű igen, sokat fogsz még hízni.
2021. júl. 8. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Tavaly ilyenkor 53 kg voltam,170 cm.

Első terhességem után hama lefogytam,vagyis 9 hónap alatt.

Őszintén,csak attól félek hogy nagy lesz a baba.

Mert elsővel, mikor megszültem,azt mondták az orvosok,hogy ezt császárral kellett volna

,előtte nap doki 3800 grammra tippelte..

2021. júl. 8. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt nyilván tudod, mivel nem ez az első terhességed, hogy a terhességi súlygyarapodást soha nem csak zsír teszi ki. Azt senki nem tudhatja, hogy te még mennyit fogsz hízni a terhességed alatt. 9-12 kg-ot mondanak elfogadhatónak egy egészséges súllyal induló kismamánál, ebből olyan 3 kg szokott lenni átlagban a plusz zsír. A többi víz, plusz vér, placenta, magzatvíz, gyerek, ilyen dolgok... Szóval igen, szinte biztos hogy még fog gyarapodni a súlyod. Én 18 hetesen 3,5 kg-mal vagyok nehezebb, én is csak pocakra meg cicire nőttem eddig, úgyhogy gondolom ez átlagos lehet ennyi idős terhességnél olyanok esetében, akik nem zabálnak mindent is.
2021. júl. 8. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ, mekkora lesz a baba. A második, és egyben nagyobbik babámmal sokkal kevesebbet híztam, pedig vele elvileg a magzatvizem is több volt. Míg az elsőnél híztam is meg a végén ilyentájt nyáron irdatlanul vizesedtem mé az utolsó 2 hónapban plusz 15! kilót. Ha felveszel egy zoknit vagy pántos szandált egy órára és sokáig megmarad a helye, akkor vizesedsz és megvan a válasz. Egyébként fogalmam sincs mitől függ, én az elsőnél diétáztam, mégis jöttek a kilók, a másodiknál sokkal többet ettem, mégis kevesebbet híztam, szoptatásnál meg aztán csontsovány voltam. Szerintem egyszerűen minden terhességre máshogy reagál a szervezet.
2021. júl. 8. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Sógornőm +27 kilóval ment szülni, 6 héttel később maradt rajta kb 5 kiló. Nagy volt a baba, rengeteg volt a magzatvíz+ vizesedett folyamatosan. Viszont a gyümölccsel ésszel, sok benne a cukor (nem voltál cukros az előző terhességed alatt?)
2021. júl. 8. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem,nem voltam az.

:)

2021. júl. 8. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!