Összetett kérdés kovetkezik! 20 éves anyukák, ti hogy bírkoztatok meg a terhességel/mások véleményével majd az anyasaggal? Mikor kezdtetek el megvenni a cuccokat? Mikor mit?
Pont lekell Sz.rni a véleményeket.
Az embereknek semmi sem jó, mindenbe belekötnek. Tökmindegy hány évesen leszel terhes.
Fontos egy idegen senki véleménye? Erre kell gondolni és meg sem hallani.
Gázabb mikor azt látom, hogy 8 hósan a cigit szívja, vagy ha megszületik a gyerek hogy bánik vele.
23 éves vagyok, jelenleg 25 hetes terhes.
Eddig egy negatív komment se ért se ismeretlentől se ismerosoktol, halisten. Bár ha kaptam is volna, nem vettem volna a szivemre hiszen már nagyon vártuk a picit. Másfél éve próbálkoztunk mire sikerült.
21 vagyok es egyedul nevelem. Pedig masfel eves kapcsolatba lettem terhes es raadasul mindketten akartuk. De most ebbe nem megyek bele mert hosszu.
Hala Istennek anyukam mindenben mellettem all, volt munkaviszonyom tehat nem csak gyest kapok, sokat vannak itt a baratnoim, egyutt visszuk setalni a babat, nekem most jo az eletem :) vagyis inkabb ugy mondanam, ami gondom van, az nem a baba miatt van. En orulok hogy fiatal anyuka lehetek.
Olyan megjegyzest hogy elb@sztam az eletem csak 1 szemelytol kaptam, de vele amugy is rossz viszonyban voltunk, most meg plane. Rosszul esett, mert csaladtagtol kaptam, de ez van🙋♀️
Korhazban pl en voltam a legfiatalabb kismama az egesz osztalyon, de nem tapasztaltam senkitol lenezest, kedvesek voltak velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!