Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményeket kérnék hogy nem...

Véleményeket kérnék hogy nem vészes e egy kicsit ha egy 20éves lánynak és egy 19éves srácnak babája születik. Vajon a szülök mit szólnak? Vagy ez gyakori? Remélem ez annyira nem megbotránkoztató.

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

miért lenne? engem amikor a jóval negyven felettiek szülnek az botránkoztat meg. felnőttek vagytok, a korkülönbség kicsi, ha szeretitek egymást, akkor hajrá, jó helyre fog születni a csöppség.

szülők: ha az anyagi támogatásukra szorultok, akkor végig kell hallgatni, ha esetleg nem lelkesednek azonnal, de szerintem lehet, hogy ők is örömmel fogják várni az unokát. a baba nem jelenti azt, hogy nem tanulhattok, én most diplomázom, a fiam másfél éves és a másodikat várom és nagyon boldogok vagyunk. az anyagiakat mindenképpen rendezzétek, a fiú dolgozzon, tegyetek félre arra az időre, amikor a szülés miatt egy kereset kiesik és nem lesz gond. én mindig gyerek párti vagyok (kivéve nagyon szélsőséges eseteket), drukkolok nektek!

2009. márc. 23. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
biztos voltam benne, hogy lesz akinek nem tetszem majd, de én akkr is így gondolom! :-) lehet tovább lehúrni, de én akkor is a fiatalság és a biológia csúcsán lévő fiataloknak drukkolok, elvileg ebben a korban kéne szülni, csak a szocializáció miatt csúszott későbbre a gyerekvállalás, de hajrá azoknak, akik merik vállalni!
2009. márc. 23. 18:25
 3/10 A kérdező kommentje:
én sokat izgulok ezen.nemis gondoltam hogy ilyen pozitív válaszokat kapok.csak jo lenne több:)KÖSZÖNÖM!
2009. márc. 23. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy baba erkezese soha nem veszes :) fuggetlen a kortol (18-tol felfele gondolom) ha a szulok tisztaba vannak azzal, hogy nagy feleloseget vallanak egy egesz eleten at.

Hogy a szulok mit szolnak? Hat az a csaladok anyagi helyzetetol is fugg es nagyreszben attol, hogy esetleg a 19 eves sracnak is ez volt-e az alma, hogy ennyi idosen apa legyen vagy csak marad mert apai kotelessege (ha manapsag meg letezik ilyen, de akinek nem inge....). Mert ha az utobbi es a baba csak becsuszott akkor nem lesznek tolle elragattatva. Ha pedig mar regota szeretik egymast, mindketten csaladot akartak mar ilyen koran akkor szerintem nem annyira rossz a helyzet. Persze mindez a csajra is vonatkozik.

Hogy gyakori-e? Manapsag mar egyre ritkabb. Regen termeszetes volt ennyi idosen belekezdeni a csaladtervezesbe. De most nagyon eltolodott 30 fele. Megvan persze ennek is az oka de ez mar nem ide tartozik. Ettol fuggetlenul van aki fiatalon szeret szulni van aki kesobb. Olyan nincs, hogy melyik a jo es melyik a megjobb. Minden ember sajat maga tudja eldonteni, hogy neki mikor jott el az ido vagy esetleg , ha becsuszik a baba akkor o sajat maga tudja eldonteni, hogy kepes lesz-e felnevelni vagy sem.

2009. márc. 23. 18:31
 5/10 A kérdező kommentje:
mi másfél éve együtt vagyunk.én ugy látom nemlenne vészes.ha nagyon akarjuk anyagilag is meglennénk.csak a szülöktöl tartunk semmi mástól
2009. márc. 23. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
őket ti ismeritek. A Rómeó és Júliában Júliát az anyja le vénlányozza (Én a te korodban már anya voltam dumával). Júlia ha jól emlékszem 13 éves a darabban. :) Másik kor, másik kultúra.
2009. márc. 23. 18:45
 7/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy ez csak a mai világban tünik szokatlannak?!nagyon érdekel az emberek véleménye.nagyon izgulunk és szeretném megtudni van rá okunk vagy csak tulzásba visszük és nemis olyan rossz dolog ez igy?!
2009. márc. 23. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
18:31-es vagyok. Hat ha ez helyzet akkor boldog babavarast nektek. :) A szuloknek meg szerintem minel hamarabb mondjatok el, hogy emiatt ne kelljen idegeskednektek izgulnotok, hogy mit szolnak. Azt mondom minel hamarabb legyetek tull rajta mert ez egy olyan dolog, hogy elobb utobb ugy is el kell mondani es minel elobb annal hamarabb tudjatok elvezni a terhesseget. :) Meglatod nem is lesz ez annyira rossz foleg, hogy mind a ketten akarjatok. Tudom, hogy mint kivul allo konnyen beszelek de most mi lehet a legrosszabb ami tortenni fog? :) Erre keszuljetek fel es akkor kezelni tudjatok majd a helyzetet. Ha az elejen meg is lesznek nagyon lepodve hidd el az ido csodakra kepes. Sok boldogsagot nektek.
2009. márc. 23. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen estem teherbe(terveztük). A párommal mégcsak együtt sem éltünk, még a szüleimnél laktunk. Párom 10 évvel idősebb tőlem, és török állampolgár. Azt hiszem ez elég megbotránko9ztató:) Sokan ellenezték, igazából a szüleim sem nézték jó szemmel, persze érthető mert féltettek. De beletörődtek, és büszkék a fiamra és a páromra is:) Most várjuk a 2. babánkat, mindenünk megvan, szép ház, kocsi, jól élünk és nagyon boldogok vagyunk és imádjuk egymást már 10 éve!!!
2009. márc. 23. 19:19
 10/10 A kérdező kommentje:
gratulálok.énis szeretném ha jo vége lenne.csak hát 19 évesen egy kis félsz van bennem:)
2009. márc. 23. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!