Véleményeket kérnék hogy nem vészes e egy kicsit ha egy 20éves lánynak és egy 19éves srácnak babája születik. Vajon a szülök mit szólnak? Vagy ez gyakori? Remélem ez annyira nem megbotránkoztató.
miért lenne? engem amikor a jóval negyven felettiek szülnek az botránkoztat meg. felnőttek vagytok, a korkülönbség kicsi, ha szeretitek egymást, akkor hajrá, jó helyre fog születni a csöppség.
szülők: ha az anyagi támogatásukra szorultok, akkor végig kell hallgatni, ha esetleg nem lelkesednek azonnal, de szerintem lehet, hogy ők is örömmel fogják várni az unokát. a baba nem jelenti azt, hogy nem tanulhattok, én most diplomázom, a fiam másfél éves és a másodikat várom és nagyon boldogok vagyunk. az anyagiakat mindenképpen rendezzétek, a fiú dolgozzon, tegyetek félre arra az időre, amikor a szülés miatt egy kereset kiesik és nem lesz gond. én mindig gyerek párti vagyok (kivéve nagyon szélsőséges eseteket), drukkolok nektek!
Egy baba erkezese soha nem veszes :) fuggetlen a kortol (18-tol felfele gondolom) ha a szulok tisztaba vannak azzal, hogy nagy feleloseget vallanak egy egesz eleten at.
Hogy a szulok mit szolnak? Hat az a csaladok anyagi helyzetetol is fugg es nagyreszben attol, hogy esetleg a 19 eves sracnak is ez volt-e az alma, hogy ennyi idosen apa legyen vagy csak marad mert apai kotelessege (ha manapsag meg letezik ilyen, de akinek nem inge....). Mert ha az utobbi es a baba csak becsuszott akkor nem lesznek tolle elragattatva. Ha pedig mar regota szeretik egymast, mindketten csaladot akartak mar ilyen koran akkor szerintem nem annyira rossz a helyzet. Persze mindez a csajra is vonatkozik.
Hogy gyakori-e? Manapsag mar egyre ritkabb. Regen termeszetes volt ennyi idosen belekezdeni a csaladtervezesbe. De most nagyon eltolodott 30 fele. Megvan persze ennek is az oka de ez mar nem ide tartozik. Ettol fuggetlenul van aki fiatalon szeret szulni van aki kesobb. Olyan nincs, hogy melyik a jo es melyik a megjobb. Minden ember sajat maga tudja eldonteni, hogy neki mikor jott el az ido vagy esetleg , ha becsuszik a baba akkor o sajat maga tudja eldonteni, hogy kepes lesz-e felnevelni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!