Csak én élem meg ennyire negatívan most a terhességet?
Van már egy 2 éves fiam. Vele egy álom volt a terhesseg. 38.hétig dolgoztam, semmi nem volt nehéz. Imádtam.
Ezen felbuzdulva mikor 1 éves lett, újra belevágtunk. Azt a babát elvesztettük.
Hamar teherbeestem ismét. Most járok a 28.héten.
De egy borzalom.
Az elején végig görcsöltem, fájt a derekam, menni nem tudtam. Ez kitartott a 20.hétig. azóta ezek hál isten elmúltak, viszont a vérnyomásom, ami alapból alacsony, na az méglejjebb esett. Élni nincs erőm. Beütött a meleg is, amit megintcsak nem bírok.
Folyamat aggódok, nehogy elveszítsük ezt a babát is. Kb mindenen aggódok, mindent túlaggódok.
Hozzájön az is, hogy fiam is eleven volt a pocakban, na most a kiscsaj túltesz rajta. Nagyon sokszor úgy mozog hogy fáj. Úgy fekszik, hogy vagy begörcsölök, vagy valami ideget nyom és zsibbadok.
Meleg van, aludni nem tudok, így a nappalaim is zombik.
Emellett itt a 2 évesem, vele foglalkoznom kell, folyamat igényli. Plusz a háztartás, főzés stb.
Segítségem nincs. Férjem elmegy reggel, este jön haza, mire hül az idő, és kicsit visszajön az erőm.
Anyáékhoz szoktunk átjárni, úgy 2hetente, de mar ahhoz sincs sokszot kedvem/erőm.
Valaki sorstárs ebben? Elég szar anyának érzem mar most magam emiatt.
Folyamat csak a végét várom, es azon imadkozok, a 36.hétig húzzuk ki, utána már kibújhatna.
Szia!
Nekem első terhesség 34hetes vagyok. Viszont ugyan igy vagyok, csak nekem ingadozik a vérnyomásom egyszer nagyon magas aztán annyira leesik, hogy szédülök minden bajom van. Plusz 2hete megállás nélkül vizesedik, dagad a lábam.
Ha menni kell valahová már minden bajom van.
Semmi nem megy fel a lábamra már az elmúlt 2hétben a harmadik papucsot vettem. 🤷♀️
Nekem is nagyon sokat mocorog és fájdalmas is mostanában.
Az éjszakákról ne is beszéljünk. Már nem jó sehogy feküdni plusz a meleg is rátesz na meg, hogy fél óránként járok pisilni 🤦♀️😅
Ilyen 2-3órákat alszom.
Annyi, hogy nekem ő lesz az első így valamivel egyszerűbb mint neked, viszont teljesen átérzem. Énis már csak a végét várom.
Kitartás!
Szia! Egyik terhesség sem egyforma. Attól nem vagy szar anya mert nem érzed könnyűnek :)
Nekem az első volt katasztrófa, a mostani egész jó, pedig diétáznom is kell, mert magas a cukrom.
5éves a fiunk, 30hetes vagyok kislánnyal. Kitartást!
Köszi a válaszokat!
Én is közöltem már férjemmel, alapba 2 gyereket akartunk, mosmeg ezután halál biztos nem is lesz több. Az én testem nem bírná ki ezt mégegyszer.
Ha fiammal lett volna ilyen, tuti egyke maradt volna.
Kitartás nektek is!😊😊
Jelen. 19 hetes mami,és 3,5 éves kisfiú anyukája.
Néha úgy érzem,depibe vagyok. Alig alszom,és a gyerek is kel éjszaka,gondolom a meleg miatt..
Reggel elvégzem a dolgom,mikor beüt a meleg,akkor meg csak döglök az ágyba,és semmihez nincs erőm,hol hányingerem van,hol a.derekam fáj,néha elkezdek sírni,mert szar anyának érzem magam nincs erő a gyerekemmel játszani. Csak este .. ebed után el sem mosogatok, csak olyan 7-8 fele. Ez van..
Jelenleg 33hetes terhes vagyok és a fiam 1 éves múlt.
Olyan vizes vagyok már 10 óra körül, hogy csak feküdni tudok mellette. Konkrétan sírni tudnék, ha ki kell menni a mosdóba. Ráadásul minden kiesik a kezemből, mert az is vizes. Próbálok mindent megcsinálni napközben, de sokszor nem sikerül.
Ráadásul a kisasszony jóval aktívabb a pocakomban és szereti rugdosni az összes belső szervemet.
Alig várom, hogy vége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!