Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én élem meg ennyire...

Csak én élem meg ennyire negatívan most a terhességet?

Figyelt kérdés

Van már egy 2 éves fiam. Vele egy álom volt a terhesseg. 38.hétig dolgoztam, semmi nem volt nehéz. Imádtam.

Ezen felbuzdulva mikor 1 éves lett, újra belevágtunk. Azt a babát elvesztettük.

Hamar teherbeestem ismét. Most járok a 28.héten.

De egy borzalom.

Az elején végig görcsöltem, fájt a derekam, menni nem tudtam. Ez kitartott a 20.hétig. azóta ezek hál isten elmúltak, viszont a vérnyomásom, ami alapból alacsony, na az méglejjebb esett. Élni nincs erőm. Beütött a meleg is, amit megintcsak nem bírok.

Folyamat aggódok, nehogy elveszítsük ezt a babát is. Kb mindenen aggódok, mindent túlaggódok.

Hozzájön az is, hogy fiam is eleven volt a pocakban, na most a kiscsaj túltesz rajta. Nagyon sokszor úgy mozog hogy fáj. Úgy fekszik, hogy vagy begörcsölök, vagy valami ideget nyom és zsibbadok.

Meleg van, aludni nem tudok, így a nappalaim is zombik.

Emellett itt a 2 évesem, vele foglalkoznom kell, folyamat igényli. Plusz a háztartás, főzés stb.

Segítségem nincs. Férjem elmegy reggel, este jön haza, mire hül az idő, és kicsit visszajön az erőm.

Anyáékhoz szoktunk átjárni, úgy 2hetente, de mar ahhoz sincs sokszot kedvem/erőm.

Valaki sorstárs ebben? Elég szar anyának érzem mar most magam emiatt.

Folyamat csak a végét várom, es azon imadkozok, a 36.hétig húzzuk ki, utána már kibújhatna.

2021. júl. 8. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Nekem első terhesség 34hetes vagyok. Viszont ugyan igy vagyok, csak nekem ingadozik a vérnyomásom egyszer nagyon magas aztán annyira leesik, hogy szédülök minden bajom van. Plusz 2hete megállás nélkül vizesedik, dagad a lábam.

Ha menni kell valahová már minden bajom van.

Semmi nem megy fel a lábamra már az elmúlt 2hétben a harmadik papucsot vettem. 🤷‍♀️

Nekem is nagyon sokat mocorog és fájdalmas is mostanában.

Az éjszakákról ne is beszéljünk. Már nem jó sehogy feküdni plusz a meleg is rátesz na meg, hogy fél óránként járok pisilni 🤦‍♀️😅

Ilyen 2-3órákat alszom.

Annyi, hogy nekem ő lesz az első így valamivel egyszerűbb mint neked, viszont teljesen átérzem. Énis már csak a végét várom.

Kitartás!

2021. júl. 8. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Egyik terhesség sem egyforma. Attól nem vagy szar anya mert nem érzed könnyűnek :)

Nekem az első volt katasztrófa, a mostani egész jó, pedig diétáznom is kell, mert magas a cukrom.

5éves a fiunk, 30hetes vagyok kislánnyal. Kitartást!

2021. júl. 8. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerekemet várom, és nagyon utálom a terhességet, alig várom hogy két hónap múlva megszülessen. Tegnap elsírtam magam a férjemnek, hogy de hát mindig úgy képzeltük hogy többen lesznek testvérek, de én ezt még egyszer nem bírom végigcsinálni. Úgyhogy megértelek teljesen, ne érezd magad szarul emiatt, nem vagy ettől szaranya.
2021. júl. 8. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is közöltem már férjemmel, alapba 2 gyereket akartunk, mosmeg ezután halál biztos nem is lesz több. Az én testem nem bírná ki ezt mégegyszer.

Ha fiammal lett volna ilyen, tuti egyke maradt volna.

Kitartás nektek is!😊😊

2021. júl. 8. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Jelen. 19 hetes mami,és 3,5 éves kisfiú anyukája.

Néha úgy érzem,depibe vagyok. Alig alszom,és a gyerek is kel éjszaka,gondolom a meleg miatt..

Reggel elvégzem a dolgom,mikor beüt a meleg,akkor meg csak döglök az ágyba,és semmihez nincs erőm,hol hányingerem van,hol a.derekam fáj,néha elkezdek sírni,mert szar anyának érzem magam nincs erő a gyerekemmel játszani. Csak este .. ebed után el sem mosogatok, csak olyan 7-8 fele. Ez van..

2021. júl. 8. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Jelenleg 33hetes terhes vagyok és a fiam 1 éves múlt.

Olyan vizes vagyok már 10 óra körül, hogy csak feküdni tudok mellette. Konkrétan sírni tudnék, ha ki kell menni a mosdóba. Ráadásul minden kiesik a kezemből, mert az is vizes. Próbálok mindent megcsinálni napközben, de sokszor nem sikerül.

Ráadásul a kisasszony jóval aktívabb a pocakomban és szereti rugdosni az összes belső szervemet.

Alig várom, hogy vége legyen.

2021. júl. 8. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez normális. Nem hiába nevezzük terhességnek. Nem egy egyszerű feladat kinevelni a testedben egy mini embert. Légy büszke magadra hogy képes vagy rá. Kérj bátran segítséget ha alkalmad van rá. Tesótól, unokatesódtól, anyukádtól. És nyugi minden rendben lesz a picivel is, csak ne stresszelj az a legfontosabb.
2021. júl. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!