Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik terhességi hétig...

Hanyadik terhességi hétig éreztétek magatokat csinosnak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Végig. Csak a pocakom nőtt, az sem hatalmasra, úgyhogy én szinte egész életemben a terhességem alatt éreztem magam a legcsinosabbnak..
2023. dec. 28. 11:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
25. héten vagyok, a pocakom nagy, de nem látszik rajtam, hogy híztam volna (pedig de, én látom, csak mások nem). Jól érzem magam a bőrömben, tudok ugyanúgy öltözni, mint eddig, csak terhesnadrágot kellett vennem, meg egykét felsőt, úgyhogy én jól vagyok. Sokan dicsérnek, hogy nagyon csinos kismama vagyok, ha nem is igaz, akkor is jól esik és nem érzem magam rosszul.
2023. dec. 28. 11:29
 3/16 anonim ***** válasza:
31%

Ne aggódj a külső miatt, az egy életre megváltozik a terhesség miatt. Utána se leszel már olyan, mint régen. Ha más nem a csípőd sokkal szélesebb lesz mint volt, de sokaknál fennmarad némi plusz kiló is.

Ha neked ez gondot okoz, akkor ne szülj, inkább fogadj örökbe...

2023. dec. 28. 11:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A naggyal végig, csak a hasam nőtt, az is kisebb volt az átlagnál. Most a 27.hetben vagyok, a mellem is nagy, a hasam viszont most is kisebb a nagy átlagnál, de olyan kis szép, úgyhogy egyelőre elégedett vagyok.
2023. dec. 28. 11:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
KB 32. hétig. Utána már gigantikus kezdett lenni a hasam, elkezdtem pingvin járással járni, nem tudtam rendesen mozogni, így már az ember nem igazán érzi magát csinosnak...
2023. dec. 28. 11:59
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Terhesség nélkül sem éreztem soha annak magam
2023. dec. 28. 12:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Sosem éreztem még olyan szépnek és csinosnak, nőiesnek magamat, mint most!

Jelenleg 30 hetes vagyok, szóval lehet, hogy majd változik.

Egyelőre aranyos kis pocakom van, és bár híztam 10 kg-t, valahogy jól oszlik el, tehát nem feltűnő. 52 kg-osan, rettentően lefogyva kezdtem. Minden bordám kiállt, hiszen 168 magas vagyok. Terhesség előtt 55-57 kilóval éreztem magam a legjobban, most 62 vagyok. A melleim irtó nagyok lettek magukhoz képest, szóval ez most tetszik.

Meg úgy alapból, szép fényes a hajam, dús, puha a bőröm, nem csak csontból és bőrből állok. A pocak meg baromi cuki. Szeretem így látni magamat.

2023. dec. 28. 12:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is viszonylag soványan kezdtem a terhességet (54 kg a 170 centimhez), és bár az első trimeszterben egyből felugrott vagy 10 kg, egyáltalán nem éreztem soknak, sőt.

Onnantól, hogy elértem egy normális formát, már szinte csak a hasam nőtt.

Szóval én is jól éreztem magam végig, alig kellett ruhát vennem ráadásul, mert nyár volt, az atléták nyúltak, a ruháim mell alatt húzottak, alatta bővülnek, a nadrágjaim csípőgatyák voltak stb.

De hátulról nem látszott rajtam, hogy terhes vagyok, és mivel a 37. héten meg is szültem, a legvégét ki is hagytam 😊

2023. dec. 28. 13:16
 9/16 A kérdező kommentje:

3-as

Nem azért tettem fel a kérdést, mert rosszul érezném magam a bőrömben, 38. hétben vagyok, összesen 7 kg jött rám, tehát csak a baba és a tartozékok, a terhességemet pedig edzett, kisportolt alkattal kezdtem. Csak szimplán kíváncsi voltam más hogy érzi magát a bőrében. Az meg abszolút nem igaz, hogy nem lesz már jó teste az embernek szülés után, aki kicsit is belekóstolt már valamilyen szinten a tudatos testformálásba az nagyon jól tudja, hogy kellő türelemmel és kitartással bármilyenné formálható a test. A bőr az már más kérdés. :)

2023. dec. 28. 14:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

30. hetig. Utana mar csak egy nagy has voltam, szornyen ereztem magam (csak

150 centi vagyok es 4100 grammos

gyereket szultem, el lehet kepzelni mekkora voltam 🤣).

Mozdulni alig birtam.

2023. dec. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!