Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy én nem hízok,...

Lehetséges hogy én nem hízok, viszont a babám igen?

Figyelt kérdés

2 hete ugyanannyit mutat a mérleg, se többet se kevesebbet..Eddig hetente híztam most mintha megáll volna 60kg vagyok össz vissz :( A babám attól még hízik? 34hetes vagyok

1800gr volt a baba a 32.héten/ 28.héten 1000. 28 és 32 hét között 3 kilót híztam.

2023. dec. 13. 16:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Minden reggel pisi után éhgyomorral mérek. Logikusan🤷‍♀️ Csak fura mert eddig minden héten híztam a 20.héttől.Vagyis akarom mondani minden héten többet mutatott a mérleg.Ennyi...Miért kell gonoszkodni?
2023. dec. 13. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gonoszságból írtam, bocsánat, ha így jött le. Tényleg a magzat hízása olyan minimális, hogy azt akkor sem fogja a mérleg mutatni. Nem lehet belőle következtetéseket levonni.
2023. dec. 13. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

De attól, hogy terhes vagy, miért kéne zabálni?!

Normálisan ettem, ahogyan előtte is, ennyi.

Jó, azt értem, hogy van, akinek jó kifogás a zabálásra a terhesség. Csak azok arról feledkeznek meg, hogy mekkora előny egy pici mellett a jó állóképesség - ami +15-20 kilóval értelemszerűen nincs meg.

2023. dec. 13. 19:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Rendben 12 es bocsi csak úgy jött le.

13as igen van akinek jó ok vagy kifogás ahogy írod a terhesség hogy zabáljon aztán feljön 20-30kg..

Én pl világéletembe sokat ettem mégis 167cm 50-52 kilós voltam( nagyon vékony) xxs/xs es nadrágot hordtam a terhességem elött.És mivel a terhesség alatt változnak a hormonok meg ugye itthon vagyok, kevesebbet mozgok így örültem annak a +8kilónak is ami feljött, ami meg sem látszik még most sem sajnos :( Szóval nem tartozok bele abba a kategóriába akik már amúgy is túlsúlyosan inditották a terhességet és elengedik magukat.Rám rám fér és muszály is elengednem magam hogy jobban érezzem magam a boromben.

2023. dec. 13. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!