Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miket kéne ennem, hogy meghízz...

Miket kéne ennem, hogy meghízzak egy kissé ? Nehezen hízok, és elég vékony vagyok,ezért érdekelne! Viszont itthon szoktam mozogni(fekvő, guggolás, felülés, húzódzkodás stb...)

Figyelt kérdés

Napi 2x szoktam enni, gondolom kevés is, de egyáltalán nem vagyok éhes.

Miket kéne ennem, mennyit, és hogyan, hogy pár hónap alatt tudjak hízni valamennyit.

62+ kg-n mozgok.

Hogy mennyit akarok hízni ?

Nem tudom pontosan.

Miért akarok hízni ?

Mert vékony vagyok; azért hogy ne fújjon el a szél; ne csak csüngjön rajtam a pulcsi, stb...

Meg azért is lenne jó, ha egy kicsit tömegesebb lennék, mert mint említettem itthon szoktam mozogni, és így jobnan látszódna rajtam :D

Tehát ha nem is vagyok éhes megfőzök pár nagy krumplit, aztán pépesítem (mert szeretem a krumpli pürét :D) aztán bekanalazom ?

És ezt minden nap ?

Tehát azon kívül, hogy mindent is egyek, van olyan étel ami kifejezetten erre jó ?

Pl 2-3 hónap alatt mennyit lehet így hízni (ha összeírtok vlmi kaját + mennyiséget ? Illetve, hogy tornázzak közben itthon, vagy addig ne).

Tehát így kb mennyit híznék ?

70 fölé valamennyivel ? :D

Köszi szépen, hogy végig olvastad!

Ha van vlmi kérdés szívesen válaszolok rá!

Ja és Buék!

Legyen sokkal jobb évetek mint a tavalyi! :D

2021. jan. 4. 03:41
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem a kaján múllik, egyél többet, inkább többször kevesebbet mint 2x egy nap.. legyen meg a reggeli(nem muszáj egészségtelen kaja) pl rántotta zöldséggel,kenyérrel. Legyen nasi(chips,csoki) tízórainak jöhet egy kis zsíros kenyér hagymával. Az ebéd bármi lehet amit szeretsz rántotthús krumplipürével vagy rizzsel, bármi amit szeretsz. Uzsinak valami jó szendó margarin, szalámi zöldségek sajt. Ezután megint valami nasi(banán,vagy valami shake) vacsira is amit szeretnél melegszendvics,bundás kenyér stbstb. Mozogj ugyanúgy. De egy csomó mindent megtalálsz neten, youtuben csomó videó van erről. Hajrá szurkolok neked.
2021. jan. 4. 03:58
 2/3 anonim válasza:

Kalória számlálóba elvileg ezt ki tudod számolni, a napi szükséges kalóriabeviteledhez adj hozzá 500 kalóriát (őszintén, nem vagyok benne hogy 500 kalória kell, lehet hogy kevesebb :DD)

De sok erről szóló videót találhatsz vagy akár appokat is, ahol a hízással kapcsolatban is tudsz naplót vezetni.

És az még fontos, hogy ne úgy akarj hízni, hogy összezabálsz minden egészségtelen szart, maradj az egészséges kajáknál amennyire tudsz, de persze simán belefér a nasi is csak mértékkel :)

2021. jan. 4. 04:06
 3/3 anonim válasza:
91%

Szóval sportolsz és keveset eszel. Ugye tudod, hogy te fogyókúrázol jelenleg?

Sokféleképp lehet hízni, nem mindegy, hogy izom jön fel, vagy inkább zsír.

Ha felesleges súly kell, cukros üdítők, ez kb napi 1200 plusz kalória, de ez értelmetlen hízás. Egyél rendesen, mellette segíthet a protein, fehérjepor. Nagyon hasznos tud lenni, ha nem tudsz bevinni kajából megfelelő mennyiségű fehérjét.

2021. jan. 6. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!