Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azzal a problémával fordulnék...

Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy, hiába eszek gyúrok (fekvőtámasz, húzódzkodás, felülés) nem látszik semmi rajtam és nem is hízok mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,158cm,41kg
2013. jún. 30. 23:32
 1/3 anonim válasza:
edz keményebben, de még fiatal vagy, ne várj csodákat
2013. jún. 30. 23:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Alkati kérdés.. 41 kg, hát picit vékony vagy én szója lecitin-t ajánlanék az megköti a fehérjét a szervezetben, nem tömeg növelő de ebben a korban az nem is ajánlatos. Ha elkezded szedni ettől természetes módon fogsz hízni a fehérje miatt, aztán arra gyúrhatsz.
2013. jún. 30. 23:48
 3/3 tetris ***** válasza:
Szia! A fiam 14 éves korban akart elkezdeni kondizni, hogy jó izmos legyen, de a teremben azt mondta az edző, hogy ebben a korban nem ajánlott, mert még fejlődésben van a szervezet, és az izületeknek nem tesz jót ez a fajta terhelés. Azt ajánlotta, hogy kardio edzést csináljon, vagyis futás, kerékpározás, ilyesmi.
2013. jún. 30. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!