Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor közlöm valakivel, hogy...

Amikor közlöm valakivel, hogy a 4. gyereket várom, akkor elég furcsán néznek rám az emberek. Más többgyermekes anyuka is szenved ettől az érzéstől?

Figyelt kérdés
Mindegyik tervezett gyerek , akartam őket és még szeretnék többet is ,ha birom egészségileg.
2009. jan. 3. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia én a 4. babám várom!és ennél szebb dolog nincs a világon az bizti!,,tudom ehez nagyon kell mérlegelni ezt mi is megtettük és itt vagyok vagyunk...ez ilyen emberek szokták bebizonyitani milyenek is valojában az emberek gyarlók és mindent akarnak csak éppen azt nem tudják mi is az igazán jó!Hidd el a mi gyerekeink jobban fogják értékelni az életet ...Szia Anna
2009. jan. 3. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én március elejére várom a 3. gyerkőcöt.Hát nekem is mindig azt mondják,hogy ,de bátrak vagyunk,mert,hogy ebben a mai világban már egy gyereke is sok.Szerintem meg az az élet értelme,hogy gyerekeket szülünk és felneveljük őket.Gyerek nélkül leélni egy életet,annak nincs értelme.Igaz,hogy anyagilag mi sem állunk éppen a helyzet magaslatán,mert 4 éve csak egy vályog parasztházat sikerült megvennünk,és még csak egy szoba lakható a kettőből.De így,hogy egy szobában vagyunk még egyenlőre ennek a gyerkőcök még örülnek is nagyon(5éves és 3 évesek).Egyébként semmiben nem szenvednek hiányt.Úgy érzem mindenük meg van.

Üdv:31 heteske

2009. jan. 4. 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a 3. babánkat várjuk, én is kaptam hideget-meleget. Sajnos a terhessegem nem problémamentes, és a nyáron volt egy magzatelhalásos terhességmegszakításom e miatt is nagyon félek. Erre kaptam olyan megjegyzést is, hogy "mit izgulok úgyis van már kettő elég az"! Sajnos az emberek elég begyepesedtek és anyagiasak a mai világban. Ez van sajnos! Boldog babavárást, és jó egészséget nektek!
2009. jan. 5. 12:28
 14/15 anonim válasza:

Köszi ezeket a hozzászólásokat nektek! Épp a héten tudtam meg, hogy "becsúszott" a 4. terhességem. A sok-sok lemondást és nehézséget mérlegelve (hogy éppen most álltam talpra a 3 után, kezd a testem és a karrierem is rendben lenni, sőt idegileg is topon vagyok) lehet hogy ti segítettetek a döntésemben. Akinek 3 van, valószínűleg tényleg anyatípus. Így vállalnom kell, ha ez lett rám kiosztva... Eddig sem bántam meg, imádom mindet és jó helyen vannak! Hát jöjjön,akinek jönnie kell!

Gratulálok neked! H

2009. jún. 5. 05:04
 15/15 niki981 válasza:

Szia!!Gratulálok a babádhoz.Én is a 4. babámat v babáinkat várjuk még nem tudjuk hogy egy vagy kettő van.

Én is ugy gondolom hogy ha van lakásunk,élelmünk és ruhánk mi kéne még több?

Attól viszont hogy elmondjuk a családnak rettegek,mert a családom tagjai csak anyagiakban mérik a gyerekvállalást.

Mi 3 babát vagyis 3 kislányt terveztünk és meg is van,most egy lyukas gumi miatt várunk megint babát meglepiként:-).Most 8 hetes vagyok.Holnap megyek orvoshoz megirom mit mondtak és azt is hogy sikerült a szülőkkel tudatni.szép napot és csodás babavárást és sok nyugalmat.

A hardik babánkkal végig nevettem a tehességem és a babánk egy füligszász kiscsaj :-)

2010. dec. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!