Amikor közlöm valakivel, hogy a 4. gyereket várom, akkor elég furcsán néznek rám az emberek. Más többgyermekes anyuka is szenved ettől az érzéstől?
Szia!
Én március elejére várom a 3. gyerkőcöt.Hát nekem is mindig azt mondják,hogy ,de bátrak vagyunk,mert,hogy ebben a mai világban már egy gyereke is sok.Szerintem meg az az élet értelme,hogy gyerekeket szülünk és felneveljük őket.Gyerek nélkül leélni egy életet,annak nincs értelme.Igaz,hogy anyagilag mi sem állunk éppen a helyzet magaslatán,mert 4 éve csak egy vályog parasztházat sikerült megvennünk,és még csak egy szoba lakható a kettőből.De így,hogy egy szobában vagyunk még egyenlőre ennek a gyerkőcök még örülnek is nagyon(5éves és 3 évesek).Egyébként semmiben nem szenvednek hiányt.Úgy érzem mindenük meg van.
Üdv:31 heteske
Köszi ezeket a hozzászólásokat nektek! Épp a héten tudtam meg, hogy "becsúszott" a 4. terhességem. A sok-sok lemondást és nehézséget mérlegelve (hogy éppen most álltam talpra a 3 után, kezd a testem és a karrierem is rendben lenni, sőt idegileg is topon vagyok) lehet hogy ti segítettetek a döntésemben. Akinek 3 van, valószínűleg tényleg anyatípus. Így vállalnom kell, ha ez lett rám kiosztva... Eddig sem bántam meg, imádom mindet és jó helyen vannak! Hát jöjjön,akinek jönnie kell!
Gratulálok neked! H
Szia!!Gratulálok a babádhoz.Én is a 4. babámat v babáinkat várjuk még nem tudjuk hogy egy vagy kettő van.
Én is ugy gondolom hogy ha van lakásunk,élelmünk és ruhánk mi kéne még több?
Attól viszont hogy elmondjuk a családnak rettegek,mert a családom tagjai csak anyagiakban mérik a gyerekvállalást.
Mi 3 babát vagyis 3 kislányt terveztünk és meg is van,most egy lyukas gumi miatt várunk megint babát meglepiként:-).Most 8 hetes vagyok.Holnap megyek orvoshoz megirom mit mondtak és azt is hogy sikerült a szülőkkel tudatni.szép napot és csodás babavárást és sok nyugalmat.
A hardik babánkkal végig nevettem a tehességem és a babánk egy füligszász kiscsaj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!