Milyen gyógyszer létezik, ami hatásos a haskeményedések ellen?
Ma felírták a Diaphyllint, mert már a max dózis Magnerot és No-spa forte sem mulasztja el a keményedést. De kiderült,hogy már nem forgalmazzák, helyettesítője pedig nincs. Erről sem a felíró orvos, sem az asszisztensek , sem a védőnő, sem senki nem tudott. Egyelőre még zárt a méhszàj egyébként, de akkor most ez ilyen orosz rulett lesz, hogy vagy elkezd a keményedésektől nyílni, és feküdhetek be a kórházba és ha mákom van ,nem lesz koraszülött a gyerekem, vagy sz@rjak az egészre,bízzam a sorsra, hátha ezek ellenére sem lesz gond? Lehet hogy túlreagàlom, lombikosként, de valahogy hihetetlen számomra, hogy ma Magyarországon nincs egy darab gyógyszer sem , ami hat ilyen esetben. Ma nagyon kiverte nálam ez az egész a biztosítékot.
És azt sem tudom, hogy mit adnak akkor bent a kórházban ha pl valakinél kezd nyílni a méhszàj? Vagy az is szerencse kérdése, hogy vissza tudják tartani a szülést, vagy sem? Bocsánat, nagyon zaklatott vagyok a mai nap eseményei miatt és hogy nem vagyok jól és hogy az orvosok sem tudnak segíteni, mert basszus nincs gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!