Milyen gyógyszer létezik, ami hatásos a haskeményedések ellen?
Ma felírták a Diaphyllint, mert már a max dózis Magnerot és No-spa forte sem mulasztja el a keményedést. De kiderült,hogy már nem forgalmazzák, helyettesítője pedig nincs. Erről sem a felíró orvos, sem az asszisztensek , sem a védőnő, sem senki nem tudott. Egyelőre még zárt a méhszàj egyébként, de akkor most ez ilyen orosz rulett lesz, hogy vagy elkezd a keményedésektől nyílni, és feküdhetek be a kórházba és ha mákom van ,nem lesz koraszülött a gyerekem, vagy sz@rjak az egészre,bízzam a sorsra, hátha ezek ellenére sem lesz gond? Lehet hogy túlreagàlom, lombikosként, de valahogy hihetetlen számomra, hogy ma Magyarországon nincs egy darab gyógyszer sem , ami hat ilyen esetben. Ma nagyon kiverte nálam ez az egész a biztosítékot.
És azt sem tudom, hogy mit adnak akkor bent a kórházban ha pl valakinél kezd nyílni a méhszàj? Vagy az is szerencse kérdése, hogy vissza tudják tartani a szülést, vagy sem? Bocsánat, nagyon zaklatott vagyok a mai nap eseményei miatt és hogy nem vagyok jól és hogy az orvosok sem tudnak segíteni, mert basszus nincs gyógyszer.
Igazad van 10-es. Ezeket a magnéziumot meg a No-spat doki javaslatàra szedem.
Bár azt nem tudom mennyire oké, hogy reggeltől estig egy görcsbe van a méhem és kő kemény. Erről senki nem szólt, hogy készüljek fel rá. És valamiért ezek miatt mégis szóba került, hogy hàààt lehet be kellene feküdnöm az osztályra, hogy megfigyeljenek. Szóval nem tudom, mert valaki szerint ez tök normális, más meg rémisztget a méhszàj nyílásàval, koraszüléssel emiatt.
Szülészeten dolgozom 8 éve. Láttam életemben pár koraszülést. És nem, nem a gyakori keményedés vezet koraszüléshez…
Egyébként meg a koraszülés előrejelzésére megvannak a módszerek és a valóban hatékony megelőzési módok. A magnézium meg a no-spa nem tartozik közéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!