Kismamik! Mennyi hónap együttélés vagy járás után döntöttetek úgy hogy gyermeket vállaltok? És mennyi idő kellett a babásodásig?
Milyen szerencsés vagy hogy elsőre sikerült.Sajnos nekem nem adatik meg ez valószínű a PCO-m miatt.
Jó baba várást kívánok Neked is.
Hát mi tavaj határoztuk el hogy jőhet a baba akkor már 13 és fél éve voltunk együtt...Áprilisban megbeszéltük májusban megfogant juniban pedig plusz tesztem volt.DDD
Szoval elsőre sikerült.Az eljegyzés nagyon korán megvolt fl évre a megismerkedésünk után.Esküvő csak tavaj decemberben akkor már asszem 26 hetes voltam.Februárban született meg a babánk azóta lassan 9 hónapos szépség.
Esküvőt feleslegesnek tartottuk igy is csak ketten mentünk el 2 tanuval.Ennyi év eggyüt élés utánn.Csak a baba miatt lett.Albiba nem akartunk saját lakást és hát most jutottunk egy sajáthoz.Ugyhogy nállunk későn lett baba de legalább kiéltük magunkat buliztunk stb...A párom 34 én 33 vagyok...
Mi tavaly decemberben kerültünk össze a párommal. Én válófélben voltam, ő egy élettársi kapcsolat után. Idén márciusban költöztünk össze. Március végén meg is fogant a baba. Decemberben fogok szülni, 36 évesen első baba.
33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!