Korai közös gyereket válallni 5 hónap együtt járás után, ha teljesen jól működik a kapcsolat és mind a ketten benne vagyunk már a korban?
Én 29 vagyok, párom 31.
Tavaly előtt jaunárban megismerkedtünk a neten. Ő győri én pécsi. 1 hétig csak cheten beszélgettünk, majd találkoztunk és 4 napot töltöttünk együtt. Azátn minden hétvégén találkoztunk, és áprilisban úgy költöztem hozzá, hogy 6 hetes felmondási időt töltöttem le a munkahelyemen.
Májusban már nem védekeztünk, szeptemberben megfogant a lányunk. Januárban, a megismerkedésünk évfordulóján összeházasodtunk, júniusban megszületett lányunk, és november óta megint nem védekezünk, várjuk a kistesót:-)
Szóval nincs lehetetlen:-)
(írj nyugodtan egy privit, ha gondolod:-)
Szia!
Nem korai:)
A barátnőm két hét ismerkedés után elköltözött a világ másik végére egy pasival. Fél év múlva terhes volt. Évek teltek el, imádják egymást, boldogok!
Azt mondta az első két hétben tudta, hogy ez egy életre szól, akkor minek faxnizni:)))
Sok boldogságot nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!