Kismamik! Mennyi hónap együttélés vagy járás után döntöttetek úgy hogy gyermeket vállaltok? És mennyi idő kellett a babásodásig?
Gratula a babához!Minden jót kívánok.
Nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy talán januárban már beszélhetünk komolyan a baba projektről mi is.Akkor már majdnem egy éve leszünk együtt.Nekünk azért nincs túl sok időnk várakozni,mert nem vagyunk túl fiatalok.Szóval a januárt tűztem ki időpontnak aztán majd lesz valahogy.
12 éve vagyunk együtt és most várom az első babánkat :)Persze nem így terveztük,sokat vártunk rá.Mi már 6 éve szerettük volna,hogy jöjjön.
27hkm
2006. január: megismerkedés, összeköltözés
2006. június: lánykérés
2007. május: esküvő
2010. augusztus: megszületett a fiunk
Az esküvő előtt "álltunk neki", 3 év kellett, hogy összejöjjön. Jó munkához idő kell! ;)
Mindenkinek sok boldogságot!
Abszolút én vagyok a kevés időt várók rekordere!!!!
1 hónappal az ismerekedésünk után a babával próbálkoztunk,1 hónap alatt összejött:DDD
14 hetesen voltam az esküvőmön.Most 19 hós a fiunk,és ha hiszitek ha nem ezt mind elterveztük(nem csak ugy teherbe estem),és a szülők is támogattak.
Soha de soha nem volt jobb döntésünk:)
Felesleges éveket várni,előtte 10 éves kapcsolatomnak lett csúnya vége,én aztán tudom,hogy az évekig tartó "ismerkedés" semmit sem ér sok esetben.Egyszerűen nagyon akartuk,hogy közös baba legyen,és valószinű a picink is igy gondolta,hogy ilyen hamar jött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!