Kismamik! Mennyi hónap együttélés vagy járás után döntöttetek úgy hogy gyermeket vállaltok? És mennyi idő kellett a babásodásig?
23 éves vagyok, párom 36.
17 voltam, mikor összejöttünk, 2 év múlva házasodtunk össze, majdnem 1 év telt el, mikor kitaláltuk, hogy most szeretnénk babát. Abbahagytam a gyógyszert és a következő hónapban terhes lettem, 21 éves voltam, mikor szültem (épp betöltöttem).
Most 15 hetes kismama vagyok, július 15-én levetettem a spirálom, és 25-én estem teherbe... :)))) várni akartunk 1 ciklust, de elég volt az az egy védekezés nélküli alkalom. :)
Mi fél év után összeköltöztünk, 2 éve voltunk együtt, mikor összeházasodtunk, rá 1 évre született meg a lányunk (gyakorlatilag egyből összejött). Most várjuk a kistesót (szintén egyből összejött, mire megszületik kb. 7 éve leszünk együtt).
Férjem 38 volt, én 25 voltam, mikor megismerkedtünk és összejöttünk. (Most ő 44, én meg 31 múltam).
13.53-as vagyok!
Mikor megismerkedtünk én 27 voltam, Párom 42. Neki már van több gyereke. De ahogy írtam, már az ismerkedés elején feljött ez a téma, mivel nekem nem volt gyerek, már akkor megbeszéltük, hogy csak úgy gondolkodunk hosszútávon, ha ebben a közös Baba is szerepel. Szerencsére neki ez ellen semmi ellenvetése nem volt.
Nemsokára már babusgathatjuk a kisfiunkat!
Hihetetlen. Nekem is 41 a párom, és én 28 vagyok... :)
Négy és fél éve ismerjük egymást, két éve vagyunk házasok, és most vagyok 14 hetes.
én 21éves vagyok a párom 23
én 16 voltam amikor elkezdtünk járni ő meg 18
abban a hónapban estem teherbe amikor a 18.-ik születésnapom töltöttem tehát rá két évre
és akkor összeköltöztünk és hál istennek azóta is együtt vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!