Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Macskatartós kismamák, ti nem...

Macskatartós kismamák, ti nem féltek?

Figyelt kérdés

Nekünk van egy cicánk, aki bent lakik velünk a házban. Mikor megtudtam, hogy babám lesz, el is mentem a toxoplazma vizsgálatot megcsináltatni, ami meglepő módon azt hozta ki, hogy nem estem át a fertőzésen, pedig kicsi gyerekkorom óta macskamàniàs vagyok és mindig is voltak cicàink, akiket titkon puszilgattam, bevittem az ágyba ,ha anyuék nem látták és mindenki azt mondta, hogy na tuti én vagyok az a nő, aki már átesett a fertőzésen. És mégsem.

Azóta persze a férjem takarítja a macskaalmot én se a benti se a kinti cicákat még csak meg sem simogatom (nehéz, mert imádom őket, de most a baba az első).

Ti ,akik cicát tartotok és nem estetek át a fertőzésen, hogy élitek a mindennapokat? Mi ezért nem költöztettük ki a cicát.

2023. nov. 16. 20:01
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Tuti,hogy a macska megy az udvarra ha megszületik a pici

Hiába mondja hogy nem...

2023. nov. 17. 11:08
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Xd az fix... ha ennél így dramatizál majd ha rájön mekkora szívás baba mellett cica néha kibassza.
2023. nov. 17. 12:37
 53/53 anonim ***** válasza:
100%

Én egyébként a gyerekvállalást is IQ szinthez kötném. Sosem fogom megérteni, hogy ha valaki örökbe akar fogadni, annak még a s.gglukába is benéznek, de szülni meg mindenkinek szabad. :D

Milyen lesz a gyereke az ilyen szülőnek...

2023. nov. 18. 15:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!