Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetesen kis pocak?

29hetesen kis pocak?

Figyelt kérdés
Multkor megjegyezte munkatársam 2 is hogy milyen " pici" a hasam. A 29.hétben vagyok 28 hetesen volt több mint 1kg a babám, szépen fejlődik az orvosom szerint minden okés.én alapvetően egy vékony testalkatú vagyok, 166cm 58kg, 52ről indultam, 6kg jött csak fel.De valamilyen szinten sértésnek veszem ezt a kis hasad van, 7.hónapban vagyok attól h kis hasam van attól még fáj a hátam a derekam és a többi.
2023. nov. 11. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, én megértelek kérdező, nekem is rosszul esett mikor kicsinyelték a hasamat. De igaza van az utolsónak, szülés után jön még csak a java 😄😄 mindenki mindent is tudni fog, sokkal jobban mint te 🤷‍♀️ én elengedem a fülem mellett a jótanácsokat, mondjon mindenki amit akar, úgyis úgy csinálom ahogy én jónak látom :) te se törődj az okosokkal.
2023. nov. 12. 09:15
 12/13 A kérdező kommentje:
8as írt olyat ami nem tetszik ennyi, a többiek igen, valóban értelmes választ adtak.És ha rosszul veszem fel akkor rosszul veszem fel ezt a de kicsi a hasad dolgot meg nekem nagyobb volt 7 hónaposan jelzöt.Nem vagyunk egyformák.Nincsenek ilyen ismerőseim, családtagjaim akik beleszólnának a dolgaimba.Bölcsődei gyereknevelő vagyok 2 és fél hónapos gyerekekkel foglalkozom, senki a 7 hónap terhességem alatt nem szólt egy szót sem a terhességemmel kapcsolatban.Ezut mit szólnának?
2023. nov. 12. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
8-as vagyok, 9-esre reagálva: dehogynem reagálod túl, kérdést írsz ki ide! :D Mi lesz később? Arra gondoltam, amit 10-es írt. Semmi nem lesz jó másoknak, mindenki okosságokat fog mondani kb. mindennel kapcsolatban (túl sokat híztál, túl keveset, mozognod kéne, nem kéne, császár lesz-e vagy természetes szülés, szoptatsz, nem szoptatsz, túlöltözteted, fázik, miért hordozol, miért babakocsiban van stbstb. és ez csak a jéghegy csúcsa) - egy ilyen megjegyzést kb. a következő percben el kéne felejteni. ;-)
2023. nov. 12. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!