120 kg-san nem igen fog látszódni. Csak mintha még híztál volna kicsit hasra, az is a legvégén.
Idegen nem fogja egyértelműen látni, hogy terhes vagy.
2023. nov. 4. 10:48
2/14 anonim válasza:
120 kg az nem túlsúly, hanem elhízás. És ha nem vagy 190 cm, akkor még csak nem is elsőfokú.
És olyan igazi terhespocakod ennyi kilóval sosem lesz.
2023. nov. 4. 10:52
3/14 anonim válasza:
Nővérem 92kg volt amikor teherbe esett és rajta olyan 20.hét körül egyértelműen látszott, igaz Ő egyébként is fenékre és combra hízik jobban illetve kevesebb volt a súlya, mint a kérdésben, de szerintem ez alkattól függ teljesen.
2023. nov. 4. 10:58
4/14 anonim válasza:
Ismerősömnek a 8.-9. hónap környékén kezdett látszódni a -pocakja formájából. Azt megelőzően abszolút semmi nem látszott.
A babád most kb. akkora, mint egy avokádó, 50 kiló túlsúly mellett egyértelmű, hogy még nem látszik.
2023. nov. 4. 11:00
5/14 anonim válasza:
Akarod mondani kórosan elhízottan? Valamikor a 8-9. hónapban legfeljebb.
Jómagam túlsúlyos vagyok, van rajtam bő 8 kg felesleg, de határozottan sértve érzem magam, mikor valaki 120 kilósan túlsúyosnak titulálja magát.
Nem, nem az vagy. És ezt mindenki tudja.
2023. nov. 4. 11:09
6/14 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok az adottságaimmal, rosszul fogalmaztam. Extrém túlsúlyos vagyok. Így már jó? Anélkül, hogy megsértenénk az embert, már nem is lehet válaszolni?
2023. nov. 4. 11:26
7/14 anonim válasza:
Első baba lesz? 100 kiló felett, valakinek látszik valakinek nem látszik a hasuk és a baba pocak sem. Ha látszódik neked, akkor szüléskor fog csak 8. Hónap környéke. Sok ideig annyi látszik, hogy nőtt a pocid, híztál.
2023. nov. 4. 12:28
8/14 anonim válasza:
Szerintem senki sem sértegetett, csak kijavított. Az, hogy leírták, ez elhízottság, nem túlsúly, nem sértegetés.
Ahogy az sem, hogy leírják az igazat: ekkora mértékű elhízottságnál nem lesz látható a terhességed.
2023. nov. 4. 12:37
9/14 anonim válasza:
A testvérem kb ennyi kilós volt, mikor szülni ment. Semmi se látszott rajta, akinek ő konkrétan nem mondta meg, az nem tudta, hog, terhes.
2023. nov. 4. 12:54
10/14 anonim válasza:
Unokatesóm utolsó hónapban van, nem látszik, hogy terhes. Ha nem mondta volna, akkor nem tudtuk volna meg, mert tényleg nem változott az alakja. Igaz ő cukormentes diétán van, így 1-2 kilót hízott csak az induló súlyhoz képest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!