Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi a valószínűsége hogy...

Mennyi a valószínűsége hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Egy hete voltam orvosnál. Endometrium 17.7mm benne egy petezsákra susp. Felritkulás 4mm

Az orvos azt mondta ha nem jelentkezik menstruációm teszteljek egy hét múlva. Teszteltem még aznap , halvány +. Viszont rá egy napra egy 3 napos bő menstruációm jelentkezett. Pénteken megyek vissza az orvoshoz, viszont nem hagy nyugodni a dolog. Nem várok megváltást, vagy 100%os választ, csak érdekelne van e valakinek tapasztalata hasonló helyzettel. Lehet e baba?

Továbbra is hányok minden szagtól amit megérzek, szurkál a hasam néha. A tüneteim megmaradtak

2023. okt. 24. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat mivel menstruáltál azóta, szerintem nem vagy terhes. De majd kiderül.
2023. okt. 24. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Van rá esély
2023. okt. 24. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges hogy elindult valami.Aztán a menstruációval távozott is.Kémiai lehetett.
2023. okt. 24. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is kémiaira szavazok. A tünetek addig megmaradhatnak, amíg van Hcg a szervezetedben.
2023. okt. 24. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy fogalmaznék, hogy nem zárható ki, hogy terhes maradtál. Hematóma is ürülhet így tudtommal, és nem mindig veszi észre az orvos, hogy van.
2023. okt. 24. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Hematoma, kémia terhesség lehet, vagy a baba meg maradt él és terhes vagy
2023. okt. 25. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!