28-29. héten kismama fotózás túl korai?
Sziasztok. Nem szeretnék erre nagyon sokat költeni, azonban szeretném megörökíteni a pocakom legalább az első gyereknél.
Gondoltam, hogy nem konkrétan kismama, hanem karácsonyi fotózásra mennénk, mert az olcsóbb egy tízessel és a díszlete is jobban tetszik. Azonban olyan 28-29. héten tudnék eljutni rá.
Volt aki fotózkodott ilyen hamar? Ha esetleg nem vagy szégyenlős és küldesz fotót elfogadom. :D
Március 02.-re vagyok kiírva.
Jaj de jó😊😍 Köszi a válaszodat. Micsoda véletlen, hogy te is 03.02. :)*-*
Azt hozzá teszem, hogy vékony testalkatú vagyok.
178/52,3-mal kezdtem. Most 56 kg vagyok és 21. hétben tartok.
Már most azért szépen gömbölyödik látszik, de fotózáshoz ez még semmi.:) Így örülök, ha ír esetleg hasonlóan elég vékony testalkatú édesanya.
Igen szerintem is az lenne a legjobb, vagyis én őszintén a 31-33. héten gondoltam, de karácsobyit utólag màr nem tudok.
Na mindegy még ezt a pàrommal átrágjuk!😊
Nekem hamar elég nagy pocakom volt, 24 hetesen volt a szabadtéri fotózás.
Nem bántam meg, most vagyok 35 hetes és mostmár se erőm nem lenne egy órán keresztül fotózkodni, se egy csinos ruhát nem találnék sehol a bálna testemre..
Pont ideális. Hidd el, nagypocakkal már nagyon kényelmetlen, te is vizesedhetsz, ami nem olyan idilli.
Nekem 38 hetesen sikerült rávenni a férjem (fotós), hogy ugyan csináljunk már képeket rólam. Hát hamarabb kellett volna. Szenvedtem, minden bajom volt, egyáltalán nem éreztem magam jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!